78
Games Life (PS5)
gameslife!
2023-11-20
Δεν θα βρει κάποιος εύκολα πιο μεστά controls και τόσο χορταστικό gameplay σε FPS, τουλάχιστον αν δεν υπολογίσουμε τα boomer shooters που βρίσκονται σε άνθηση. Θεωρούμε ότι θα το απολαύσουν πολύ καλύτερα όσοι έκαναν αποχή τα τελευταία χρόνια από την σειρά.
70
Ερμής Δερβίσης (PS5)
GameWorld
2023-11-18
Το πρώτο back-to-back Call of Duty sequel τα πήγε όπως περιμέναμε.
65
Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (PS5)
GameOver.gr
2023-11-16
Για όσους λοιπόν αναρωτιούνται αν εν τέλει το Modern Warfare III -στο σύνολό του- θα μπορούσε να είχε έρθει με τη μορφή ενός DLC και όχι ενός πλήρους πακέτου, η απάντηση είναι ξεκάθαρη και καταφατική. Ναι.
60
Andreas Lemoniatis (PC)
CyprusGamer
Κάποια πράγματα τα κάνει εξαιρετικά καλά, σαν το multiplayer και τα zombies, αλλά για full-priced sequel στο MW2 ένα χρόνο μετά, νιώθει απλά σαν ένα DLC.
60
Άρης Φουρναράκης (PC)
VG24.gr
Μιλάμε για ένα πρόχειρο προϊόν, που σε κάθε πτυχή του φαίνεται ότι έγινε "στο πόδι", απλά για να βγει η υποχρέωση. Βαρετό -και με μικρή διάρκεια- campaign, ανέμπνευστες αποστολές και χάρτες παλαιότερων παιχνιδιών στο multiplayer.
60
Κωνσταντίνος Ζουμπουλιάς
XplayGR
Το βασικό του θέμα είναι πως είναι το Modern Warfare II από πέρυσι με περιορισμένες αλλαγές, με νέο όνομα, χωρίς πολύ νέο περιεχόμενο, το οποίο όμως πωλείται σαν ένα full priced νέο παιχνίδι.
60
Dimitris Karamanidis (PS5)
Busted.gr
2023-11-14
Το Call of Duty: Modern Warfare 3 αποτελεί «θύμα» της εμμονής της Activision να κυκλοφορεί κάθε χρόνο νέο Call of Duty.
60
Γιάννης Σαμουήλ (PC)
Gamelab.gr
Το φετινό CoD αξίζει μόνο για τους hardcore fans της σειράς.
60
Σπύρος Κασταμονίτης (PC)
Joystick
Το 'Call of Duty: Modern Warfare III' καταφέρνει να αφήσει μια ανάμικτη γεύση, έως και να απογοητεύσει με ένα σύντομης διάρκειας Story/Campaign, χωρίς καρδιά, χωρίς ουσιαστική καινοτομία, παρότι υπόσχεται κάτι τέτοιο άμεσα από την διαφημιστική καμπάνια του, απλά ρίχνει "στάχτη" και ανακυκλώνει assets για να γεμίσει ένα ημιτελές περιεχόμενο.
59
Κώστας Καλλιανιώτης (PC)
Ragequit.gr
2023-11-12
Ένα άρτιο μα τεχνικά ασταθές Zombies mode και ορισμένες νοσταλγικές προσθήκες στο Multiplayer μάλλον δε λυτρώνουν το χειρότερο Campaign που έχουμε δει ως τώρα σε CoD, ούτε σώζουν πλήρως την υπόληψη του τίτλου, ο οποίος θα ήταν καλύτερο να είχε κυκλοφορήσει στη μισή τιμή ως Expansion για το MWII.
55
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS5)
Psaddict.gr
2023-11-10
Το Modern Warfare III απογοητεύει σε όλα τα σημεία καθώς φαντάζει ένα βιαστικά φτιαγμένο και πρόχειρο προϊόν, με highlight του χάρτες 15ετίας. Ναι, το multiplayer του παραμένει ευχάριστο, άλλα όλα γύρω του περιπλέκονται ή καταρρέουν.
55
NaerMataron
Retro X Gamers
Παρόλο που διασκεδάζω πολύ πιο πολύ με το multiplayer του σε σχέση με του 2, δυστυχώς το φετινό modern warfare, δεν μπορώ να το προτείνω σε κανέναν που σκέφτεται να το αγοράσει.
50
Άκης Μαύρος (PS5)
Psholics.gr
Θα μπορούσε εν τέλει το Call of Duty: Modern Warfare III να έρθει υπό την μορφή ενός απλού DLC, σε μια πιο λογική τιμή και όχι ως ένα πλήρες πακέτο; Η απάντηση φυσικά και είναι ναι και τότε ίσως και κανείς να μην είχε παράπονο.
50
Κωνσταντίνος Μπούρπουλας (PC)
SAVE THE GAME
2023-11-04
Σε κάθε σχέση πρέπει να υπάρχει σεβασμός με χάραξη «κόκκινων γραμμών», όπου απαιτούνται, ακόμα και αν πρόκειται για σχέση παραγωγού-καταναλωτή. Το Call of Duty: Modern Warfare III παραβιάζει αυτό τον κανόνα.
50
Κωνσταντίνος Καλκάνης
Enternity.gr
2023-11-08
To Call of Duty: Modern Warfare III αφήνει την εντύπωση ενός προϊόντος που δημιουργήθηκε απλά και μόνο γιατί κάτι έπρεπε να «γεμίσει» το slot της γιορτινής περιόδου του 2023.
50
Βαγγέλης Κομνής
IGN Greece
2023-11-06
Το campaign mode στην πιο αισιόδοξη περίπτωση θα σας δυσαρεστήσει, ενώ τα online modes δεν φέρνουν καμία ουσιαστική αναβάθμιση από τον προκάτοχό τους.
50
Θέμης Μπολτσής (Xbox SeriesX)
Unboxholics.com
2023-11-02
Εκτός και αν είστε μεγάλοι fans και καλά προετοιμασμένοι γι' αυτό που σας περιμένει, καλύτερα να κρατήσετε τα χρήματά σας και να επενδύσετε αλλού το χρόνο σας.