90
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
Joystick
2023-10-10
Το Samurai/Remnant αποτελεί ένα RPG-έκπληξη που ανταποκρίνεται τόσο στους λάτρεις των Musou αλλά και εκείνους των πιο παραδοσιακών JRPG. Με περιεχόμενο που αγγίζει τις 100 ώρες και θεαματικές μάχες και σκηνικά, ο νέος τίτλος της Omega Force είναι σίγουρο πως θα μας εντυπωσιάσει.
85
Χρήστος Χατζησάββας (PS5)
Enternity.gr
2023-10-08
Το Fate/Samurai Remnant είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στη σειρά, εξερευνώντας κάτι εντελώς νέο και κρατώντας αρκετά κοινά στοιχεία ώστε να θεωρείται κομμάτι της. Η μάχη, οι χαρακτήρες και η ποιότητα παραγωγής είναι τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού, ενώ τα σκαμπανεβάσματα στον ρυθμό και η εντελώς βασικού επιπέδου εξερεύνηση είναι τα κυριότερα προβλήματα.
80
Γωγώ Κουρκουμέλη (PS5)
Psholics.gr
2023-10-02
Παρόλο που το Fate/Samurai Remnant δε πρωτοτυπεί ιδιαίτερα σε κάποιον τομέα, κάθε λεπτομέρεια του gameplay του είναι εξαιρετικά καλοσχεδιασμένη και προσεγμένη, και σε συνδυασμό με την άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία του, μετατρέπεται σε ένα must-play για όλους τους action RPG fans, ακόμη και αυτούς που δεν έχουν -ακόμη- κάποια επαφή με την Fate σειρά.
80
Βασίλης Αλεξόπουλος (PC)
Gamelab.gr
2023-10-06
Το παιχνίδι πέρα από τα συστήματα μάχης που είναι άκρως επιβλητικά, διαθέτει απίστευτη μουσική κάλυψη που μας μεταφέρει απευθείας στην εποχή των Samurai. Άξιο αναφοράς είναι και το γραφικό περιβάλλον που στην κυριολεξία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα καλοφτιαγμένο anime.
80
Μάριος Πέτρου (PS5)
Psaddict.gr
2023-10-04
Το Fate/Samurai Remnant είναι σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι του franchise και ένα από τα καλύτερα του είδους.