90
Κωνσταντίνος Ζουμπουλιάς
XplayGR
2023-09-20
Ίσως το πιο απολαυστικό στο μάτι και στο gameplay παιχνίδι της σειράς.
86
Πέτρος Κυπραίος (PS5)
gameslife!
Απολύτως άρτιο και τεχνικά αψεγάδιαστο, ένα ακόμη «must-have» για τους fans του είδους, ένα Mortal Kombat το οποίο συνεχίζει τη θετική παράδοση, τοποθετώντας τη σημαία της εμβληματικής σειράς ψηλά στον ιστό της.
85
GSak (PS5)
game2.0
2023-09-18
Το Mortal Kombat 1 συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία των πρόσφατων προκατόχων του, με πιο «σφιχτό» gameplay, μερικές πολύ ωραίες προσθήκες όπως τα kameo και τίμια ιστορία για τα δεδομένα των fighting games.
82
Ερμής Δερβίσης (PS5)
GameWorld
Το πιο βίαιο Fighting επιστρέφει πιο εντυπωσιακό και εθιστικό από ποτέ.
81
Αλέξανδρος Γκέκας (PC)
Ragequit.gr
2023-09-16
Υπέροχο gameplay. όμορφα γραφικά και πλούσιο περιεχόμενο αλλά και εμφανής έλλειψη polish. Μια πολύ καλή επιλογή αλλά χρειάζεται μερικά patches.
80
Γιάννης Σιδηρόπουλος (PS5)
SAVE THE GAME
Το Mortal Kombat 1 είναι ένα συμπαγές προϊόν και σημαία της προόδου των fighting games.
80
Αργύρης Ντολματζής (PC)
Gamelab.gr
Πρόκειται για ένα αρκετά ολοκληρωμένο παιχνίδι που μάλλον θα πρωταγωνιστήσει στα games του είδους.
80
Παύλος Κρούστης (PS5)
VG24.gr
Οι αξίες παραγωγής είναι πιο ψηλά από ποτέ. Οι νέες ιδέες είναι εδώ, όχι όμως στην καλύτερη μορφή τους. Αν ξεφορτωνόμασταν και τα microtransactions κάπως ή τις ιδέες για live-service, τότε θα πλησιάζαμε στην κορυφή.
80
Αλέξανδρος Μανδραβίλλης (PS5)
Joystick
To Mortal Kombat 1 είναι ένα reboot που διαθέτει πολύ εντυπωσιακά γραφικά και ενδιαφέρον story mode. Το σύστημα kameo προσφέρει μια ποιοτική εμπειρία, όπως πάντα, ενώ το χορταστικό roster είναι ένα από τα αξιοσημείωτα στοιχεία του.
80
Παντελής Δασκαλέλος (Xbox SeriesX)
IGN Greece
2023-09-06
Το δεύτερο reboot της σειράς είναι σε γενικές γραμμές επιτυχημένο, ωστόσο παρατηρούνται κάποια σημάδια παρακμής, που καθιστούν το Mortal Kombat 1 υποδεέστερο του προκατόχου του.
80
Andreas Lemoniatis (PS5)
CyprusGamer
2023-09-12
Αν και δεν άλλαξε ιδιαίτερα από το τελευταίο παιχνίδι, οι νέες προσθήκες θα αφήσουν τους φαν ευχαριστημένους με την ιστορία και τις νέες gameplay αλλαγές. Αν ήσασταν λάτρεις θα το αγαπήσετε, αλλά αν αντίθετα δεν σας άρεσε ιδιαίτερα, τότε δεν θα αλλάξει η γνώμη σας.
80
Dimitris Karamanidis (PS5)
Busted.gr
2023-09-14
Αποτελεί για μένα το καλύτερο Mortal Kombat από τη στιγμή που μας ξανά συστήθηκε το 2011. Οι fighting μηχανισμοί, ο ρυθμός και το gameplay γενικότερα είναι σκέτη απόλαυση.
80
Παναγιώτης Πετρόπουλος
Enternity.gr
2023-09-10
Το gameplay του είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει σε τίτλο Mortal Kombat, αλλάζοντας ξανά τους κανόνες, με την προσθήκη επιπλέον εργαλείων για special ελιγμούς στις μάχες (ιδίως στις εναέριες).
80
Δημήτρης Αγγέλου (PS5)
GameOver.gr
2023-09-08
Αποτελεί must για τους φίλους της σειράς αλλά και αξιόλογη προσθήκη στο fighting genre γενικότερα ακόμα και αν δεν είναι αυτό που θα το πάει παρακάτω.
80
Κυριάκος Στεργιάδης (PS5)
Unboxholics.com
2023-09-04
Το Mortal Kombat 1 μπορεί να είναι η δεύτερη επανεκκίνηση της σειράς, αλλά καταφέρνει να ανανεωθεί και όχι να επαναπροσδιοριστεί, χωρίς να κινδυνεύει να χάσει την αιματηρή, σούπερ βίαιη και διασκεδαστική μαχητική φύση του!
70
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS5)
Psaddict.gr
2023-09-02
Το Mortal Kombat 1 αποτελεί μια καλή βάση και σίγουρα μια ευχάριστη εμπειρία για την ανανέωση του franchise, ενώ φέρνει και έναν καταπληκτικό τεχνικό τομέα. Δυστυχώς δεν έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει.