100
Σάκης Καρπάς (Xbox SeriesX)
Unboxholics.com
2023-09-20
Το Starfield είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι το οποίο δεν πρέπει να χάσετε.
87
Πέτρος Κυπραίος (Xbox SeriesX)
gameslife!
2023-09-18
To Starfield είναι ένας τίτλος που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κανενός gamer που είναι φανατικός φίλος των massive open-world Action-RPG.
86
Δημήτρης Μίχος (Xbox SeriesX)
SAVE THE GAME
Ένα πλούσιο και γεμάτο ενδιαφέρουσες εμπειρίες ταξίδι προς το άγνωστο, που όμως πραγματοποιείται με ορισμένους περιορισμούς και υποχωρήσεις.
85
Παντελής Δασκαλέλος (Xbox SeriesX)
IGN Greece
2023-09-10
Η διαστημική όπερα της Bethesda κερδίζει τις εντυπώσεις σε σεναριακό επίπεδο και προσκαλεί τους φίλους των RPG σε ένα μαγευτικό ταξίδι στα άστρα, υπό τη συνοδεία του συγκλονιστικού soundtrack του Inon Zur.
85
Κώστας Παπαμήτρου (PC)
GameOver.gr
2023-09-14
Εξακολουθούμε να κρατάμε νοερά τις αδυναμίες και τις αστοχίες του, με την ελπίδα πως σύντομα κάποια από αυτά, αν όχι όλα, θα επιλυθούν. Και μέχρι να έρθει η στιγμή που όλα αυτά θα τέμνονται στο τέλος (ή και στην αρχή), το Starfield θα εξακολουθήσει να αποτελεί ένα απολαυστικό, καλό παιχνίδι, με εμάς να συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση το ταξίδι μας στο άγνωστο...και ακόμα παραπέρα.
85
elchrys (Xbox SeriesX)
game2.0
2023-09-16
Έχοντας χορταστική διάρκεια (με απλή ενασχόληση η κεντρική ιστορία ξεπερνάει τις 30 ώρες, όμως οτιδήποτε κάτω από 50 ώρες σημαίνει πως παραλείψατε σημαντικές πτυχές ή προσπεράσατε άλλες), το Starfield αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον από την αρχή ως το τέλος (και για μετά προσφέρει και μια μοναδική εμπειρία new game+).
85
Γιώργος Τανής (PC)
Joystick
2023-09-12
Το Starfield προσφέρει μια εμπειρία που μπορεί να κερδίσει τους παίκτες που αναζητούν έναν ατμοσφαιρικό κόσμο γεμάτο ενδιαφέρουσες στιγμές και ελευθερία επιλογής.
84
Μιχάλης Τσακίρογλου (PC)
GameWorld
2023-09-08
Η κατάλληλη επιλογή για τους θαυμαστές των sci-fi RPGs και του Skyrim.
82
Αλέξανδρος Γκέκας (PC)
Ragequit.gr
2023-09-06
Ίσως όχι το απόλυτο sci-fi game που ελπίζαμε πριν από το launch, αλλά το Starfield έχει να προσφέρει πολλά τόσο στους sci-fi fans όσο και στους οπαδούς των games της Bethesda.
80
Κωνσταντίνος Ζουμπουλιάς
XplayGR
Αν είστε επιζητάτε τα δυνατά του σημεία και είστε έτοιμοι να ανεχτείτε τα πράγματα που κάνει λιγότερο καλά και κυρίως, την αργή αρχή του, τότε το Starfield θα σας αποζημιώσει πλήρως όχι μόνο τώρα αλλά και όσες φορές επιστρέψετε μετά το πρώτο play through σας.
80
Άρης Φουρναράκης (PC)
VG24.gr
Σίγουρα δεν μιλάμε για το κορυφαίο παιχνίδι του είδους, ούτε καν για το κορυφαίο της Bethesda. Οι fans του sci-fi όμως, σίγουρα αξίζει να το δείτε και να χαθείτε σε αυτόν τον κόσμο, που δημιούργησε η αμερικανική εταιρία.
80
Νίκος Παπακωνσταντινου
Enternity.gr
2023-09-02
Το Starfield είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια της Bethesda να κάνει ένα βήμα μπροστά, είναι βελτιωμένο από κάθε άποψη σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους της, είναι φιλόδοξο, ενίοτε ακόμα και συναρπαστικό.
80
George Nterilas (PC)
CyprusGamer
2023-09-04
Το Starfield, αποτελεί ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας της Bethesda, προσφέροντας μία μοναδική διαστημική RPG περιπέτεια που θα σας συναρπάσει. Δεν είναι το απόλυτο space RPG, αλλά τα περιθώρια να σας απογοητεύσει, είναι εξαιρετικά μικρά. Είναι μία περιπέτεια, που αξίζει να ζήσετε.