97
Πέτρος Κυπραίος (PS5)
gameslife!
2023-06-20
«Must-have» χωρίς να το σκεφτείτε ιδιαίτερα και ένα game που εμφανίζεται... μια φορά στα δέκα χρόνια!
95
Γιάννης Αρχοντίδης
Enternity.gr
Το αποτέλεσμα της στάσης της Blizzard στο Diablo IV και του σεβασμού που έδειξε απέναντι στο IΡ της, παρήγαγε το πιθανότατα καλύτερο Diablo όλων των εποχών.
95
John-el (PS5)
game2.0
2023-06-18
Το Diablo 4 είναι ένα παιχνίδι αντάξιο του ονόματος και της κληρονομιάς που κουβαλάει.
90
Δημήτρης Μίχος (PS5)
SAVE THE GAME
Ο πλουραλισμός που περιέχει κάθε τομέας του, αλλά και το fun to play gameplay είναι ικανά να επιστρατεύσουν κάθε λάτρη της σειράς και fan τους είδους, μετατρέποντας την κόλαση του Diablo IV σε έναν δικό τους παράδεισο.
90
Άκης Μαύρος (PS5)
Psholics.gr
Η Blizzard κατάφερε με το Diablo IV να μας προσφέρει το καλύτερο κεφάλαιο της θρυλικής της Action/RPG, χωρίς να πρωτοτυπήσει ιδιαίτερα.
90
MeLigaLogia
Με λίγα λόγια
Στην εποχή των remake και των «ξαναζεσταμένων» φαγητών, η Blizzard δεν κοιτάει πίσω, αλλά βαδίζει μπροστά, γυρίζοντας σελίδα στη σειρά «Βίβλο» των action RPG, με ένα παιχνίδι που δύσκολα θα σας αφήσει να δραπετεύσετε από τον κόσμο του.
90
Φωκίων Χαροκόπος (Xbox SeriesX)
byteme.gr
Το Diablo IV είναι ένα πληρέστατο, εντυπωσιακό, καλοσχεδιασμένο action RPG που σέβεται τον παίκτη, τόσο από πλευράς εμπειρίας όσο και περιεχομένου.
90
Στρατής Ζουμπουλιάς
XplayGR
Η Blizzard προσφέρει μια επική εμπειρία παιχνιδιού για όλα τα στυλ παιχτών. Υπάρχουν τόσα να κάνεις και τόσα να δεις, που δύσκολα μπορείς να μετανιώσεις την αγορά του, είτε είσαι fan της σειράς, είτε νεοεισερχόμενος στον κόσμο του Diablo.
90
Βασίλης Αλεξόπουλος (PC)
Gamelab.gr
Το Diablo IV προσφέρει περίπου 20-25 ώρες παιχνιδιού στο campaign και μετά ένα τεράστιο map για να κυνηγήσουμε δαίμονες και εξαγνίσουμε το Sanctuary. Προσωπικά, απόλαυσα κάθε στιγμή του campaign και θα ήθελα να δω και συνέχεια, γιατί πιστέψτε με αυτή είναι μόνο η αρχή.
90
Andreas Lemoniatis (PS5)
CyprusGamer
Αν είστε λάτρεις των ARPG κάνετε στον εαυτό σας την χάρη και δοκιμάστε αυτό το παιχνίδι, δεν είναι τυχαία μία από της καλύτερες σειρές αυτού του είδους παιχνιδιών.
90
Λεωνίδας Πάτρας (PS5)
VG24.gr
2023-06-10
Με το Diablo IV η Blizzard επανέρχεται στις πολύ δυνατές της κυκλοφορίες και μάλιστα από το launch του τίτλου προσφέροντας ένα παιχνίδι με τρομερά production values και πλούσιο υλικό για ενασχόληση από την πρώτη κιόλας μέρα.
90
Στράτος Χατζηνικολάου (PC)
Unboxholics.com
2023-06-12
Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα κεφάλαια του franchise και βρίσκεται εκεί ψηλά μαζί με το Diablo II.
90
Christos Elpidis (PC)
Techgear.gr
Το Diablo IV είναι must όχι μόνο για τους παραδοσιακούς φίλους της σειράς, αλλά και για τους νέους σύγχρονους gamers που συνήθως βαριούνται εύκολα. Είναι δεδομένο ότι θα αφιερώσετε πολλές πολλές ώρες με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, ακόμα και αφότου φτάσετε στο τέλος.
90
Dimitris Karamanidis (PS5)
Busted.gr
2023-06-16
Στο είδος του τα έχει όλα, προσφέρει άπειρο περιεχόμενο και επιλογές με βάθος, ποικιλία, πανέμορφο κόσμο με ποικιλομορφία και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, τρομερή αφήγηση, δράση και βία, πρόκληση και επιλογή να παίξουμε με άλλους τρεις φίλους μας διαδικτυακά.
90
Christos Devetzis
ggunews.gr
Είναι ξεκάθαρο πως η Blizzard κατάφερε να φέρει το franchise πίσω στην κορυφή του είδους του, όπου και θα παραμείνει αν η εταιρία συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και δεν πυροβολήσει τα πόδια της – ξανά.
90
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS5)
Psaddict.gr
2023-06-14
Το Diablo IV δεν επανεφηύρε το είδος που το ίδιο δημιούργησε μεν, αλλά πρόκειται για ένα εξαιρετικό sequel που προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση και εθισμό, συνδυάζοντας ένα καλό campaign με φοβερό endgame και αίσθηση αναβάθμισης του χαρακτήρα μας, με μηδαμινά προβλήματα.
82
Νικόλας Χρυσοστόμου (PS5)
GameWorld
2023-06-08
Θα σας αφήσει ευχαριστημένους με την αγορά σας αν είστε fan της σειράς ή γενικός αν είστε fan τέτοιου είδους παιχνιδιών. Η ιστορία αν και μερικές φορές νιώθει να επαναλαμβάνει στοιχεία ξανά και ξανά, δεν παύει να κρατάει το ενδιαφέρων ψηλά.
82
Παύλος Γεράνιος (PC)
Ragequit.gr
2023-06-06
Το Diablo IV τρέχει ως μία σκοτεινή (grimdark), στυλιστική άποψη πάνω στο σασί του Diablo III. Εξαιρετικά εθιστικό, μεγαλεπήβολο στους στόχους του, με χορταστική διάρκεια ακόμη και για όσους δεν θέλουν να παιδευτούν με το λειψό endgame.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
Joystick
Είναι μια επιστροφή που εντυπωσιάζει, που μας εθίζει και μας ωθεί στο να σκοτώσουμε όλο και περισσότερους δαίμονες. Η εξερεύνηση, η απόκτηση καλύτερου περιεχομένου και η ιστορία βρίσκονται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο και ενισχύονται με ανανεωμένα και λεπτομερή γραφικά, μια πιο εμβυθιστική ατμόσφαιρα, μια αρκετά καλή απόδοση και μια πιο κινηματογραφική προσέγγιση.
80
Οδυσσέας Γιαννιώτης
GameOver.gr
2023-06-04
Το παιχνίδι που όλοι μισούμε και όλοι τελικά παίζουμε.
79
Ηρώ Μαυρογιαννάκη
IGN Greece
2023-06-02
Ένα πολύ όμορφο, καθαρό, καλοφτιαγμένο παιχνίδι, που όμως μεταμφιέζει αυτά που έχουμε ξαναδεί.