Kandahar: Σημείο Διαφυγής(2023)
(Kandahar) | Πρώτη προβολή: 25-05-2023

60
Δημήτρης Δανίκας
2023-05-20
Περιπέτεια με ουσία.
55
Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου
Όντας ανεπαρκές σε δράση και αδιάφορο λόγω των ρηχών χαρακτήρων του, το "Kandahar" αδυνατεί να τραβήξει τις εντυπώσεις και είναι καταδικασμένο να θαφτεί ανάμεσα στους πιο αξιοσημείωτους ανταγωνιστές του.
40
Λίνα Γριβογιάννη
Το «Kandahar» είναι σε μεγάλο βαθμό μια ταινία με τον Butler να υποδύεται το ίδιο είδος ήρωα -ίσως κυριολεκτικά τον ίδιο τύπο- με τον οποίο έχει χτίσει καριέρα εδώ και χρόνια.
40
Παύλος Γκουγιάννος
2023-05-16
Μια καθαρόαιμη αλλά και παλιομοδίτικη σαν 00s straight to DVD ταινία δράσης με όπλο την αποκάλυψη της ταυτότητας και την προσπάθεια για σωτηρία.
40
Ορέστης Μαλτέζος
2023-05-18
Αρκετές σκηνές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ανούσιες για την εξέλιξη και τον ρυθμό, αλλά θεωρώ ότι αυτές ήταν ο κύριος και σεβαστός λόγος που οδήγησε στην κατασκευή της ταινίας, που δεν είναι πραγματικά η υψηλών οκτανίων περιπέτεια που παρουσιάζει η διαφημιστική τακτική της, αλλά περισσότερο ένα δραματοποιημένο πρόσχημα για να τεθούν θέματα που θα έβλεπες σε μια νυχτερινή πολιτική εκπομπή.
30
Βαγγέλης Βίτσικας
Ακόμη κι αν προσπαθεί να ξεχωρίσει από αυτού του είδους τις ταινίες, το "Kandahar" τελικά δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία ακόμη ανώδυνη, αδιάφορη περιπέτεια του συρμού, που θα ξεχαστεί με την ίδια ταχύτητα που μοντάρει τις σκηνές δράσης ο σκηνοθέτης της.
30
Γιάννης Βασιλείου
2023-05-08
Το Kandahar καταλήγει ακόμα μία ατυχής επιλογή ενός πρωταγωνιστή που κάνει προσπάθειες εσχάτως να αναβαθμίσει τη φιλμογραφία του, αλλά με επαναλαμβανόμενα εσφαλμένες επιλογές.
30
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2023-05-14
Μια εξουθενωτική περιπέτεια, η οποία κινείται μεταξύ πολεμοχαρούς πατριωτισμού και αφελούς κριτικής.
30
Βαρβάρα Κοντονή
2023-05-12
Αν δεν σας πείσει η γενικότερη εικόνα προπαγάνδας στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, περιμένετε λίγο μέχρι το τέλος, αυτό θα σας πείσει σίγουρα.
30
Δημήτρης Κολιοδήμος
2023-05-10
Σύγχρονη b-movie, που φιλοδοξεί να χαρίσει δύο ευχάριστες ώρες στον θεατή της. Το κάνει, αλλά μ' έναν ιδιαίτερα ενοχλητικό ιδεολογικά τρόπο. Αν αυτό δεν σας εκνευρίσει, δεν θα απογοητευτείτε.
20
Χάρης Αναγνωστάκης
2023-05-04
Απ' τις ταινίες που χωνεύεται δυσκολότερα και από τρία κύπελλα ποπκόρν, ακόμη και αν την πάρεις εντελώς στην πλάκα, ενώ ο Μπάτλερ, αν συνεχίσει με την ίδια φόρα - κατηφόρα, θα αφανίσει κινηματογραφικά τον μισό πλανήτη.
20
Παυλίνα Αγαλιανού
Είναι η δεύτερη ταινία που βγαίνει φέτος μέσα σε διάστημα μόλις ενός μήνα με το ίδιο θέμα. Η προηγούμενη ήταν η «πατάτα» του Γκάι Ρίτσι... Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο συγκροτημένη σεναριακά, πιο πλούσια στη δράση της και με περισσότερες «αλήθειες», που είναι και αναμενόμενες - όπως ότι το Αφγανιστάν είναι η χαρά των μυστικών υπηρεσιών...
20
Χρήστος Μπακατσέλος
2023-05-02
Θα σε κάνει να ψάχνεις, άμεσα, τα σημεία διαφυγής από την αίθουσα του σινεμά.
20
Ανδρέας Κύρκος
2023-05-06
Το «Kandahar» είναι μια κακόγουστη και φασαριόζικη περιπέτεια που εξατμίζεται από τη μνήμη τη στιγμή που πέφτουν οι τίτλοι τέλους.