87
Ανδρέας Συμιακάκης
Gorilaki
2023-05-08
Ένα από τα πράγματα που με κέρδισε είναι πως σέβεται τον θεατή και δεν "τραβάει" τη σειρά χωρίς λόγο και αιτία. Εξάλλου, η Apple ήθελε να συνεχιστεί αλλά ο σκηνοθέτης αρνήθηκε μιας και ουσιαστικά είχε ολοκληρωθεί αυτό που ήθελε να πει.
80
Κυριάκος Στεργιάδης
Unboxholics.com
2023-05-06
Το επεισόδιο με τίτλο «Pidgeon" ήταν μια 30λεπτη ταχυπαλμία αφού εκτυλίσσεται -από τις σπάνιες φορές- εκτός του σπιτιού των Turners με τη Leanne να ετοιμάζεται να υποδεχθεί πίσω την Dorothy και τον Sean στο σπίτι.
70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2023-05-04
Η τέταρτη και τελευταία σεζόν δίνει στην ιστορία ένα ικανοποιητικό κλείσιμο ξεκαθαρίζοντας τα περισσότερα πράγματα χωρίς βέβαια να λείπουν και κάποια ερωτήματα που μένουν ανοιχτά ωστόσο βρήκα το φινάλε κάπως βεβιασμένο σε σημείο που οι συμπεριφορές από την μια σκηνή στην άλλη μοιάζουν να μην έχουν καμία συνοχή!
65
Βαλεντίνος Κατανοΐου
IGN Greece
2023-05-02
Σίγουρα παραμένει σχετικά ευχάριστο χάρη στη μικρή διάρκειά του και την τεταμένη ατμόσφαιρα για την οποία η σειρά είναι γνωστή, αλλά το μεγάλο φινάλε έρχεται πάρα πολύ αντικλιμακτικά, καθώς οι χαρακτήρες κάνουν ξαφνικά μεγάλες στροφές που πάνε αντίθετα στην μέχρι τώρα πορεία τους και καταλήγουν χωρίς διέξοδο παρά τις μεγάλες δυνατότητες που είχαν μέχρι τώρα.