90
Σήφης Χαβρεδάκης
2022-09-08
Γενικά πρόκειται για ένα anime που θα το ευχαριστηθούν όλοι όσοι το δουν, έχει κάτι που αρεστό σε όλους, είτε είναι η τρομερή μουσική του, είτε είναι οι τρομερές σκηνές δράσης του, είτε η φοβερή ιστορία (που να σημειώσουμε ότι έχει μπει και λίγη από αυτήν και στο παιχνίδι).
90
Βασίλης Τατσιόπουλος
2022-09-06
Πρόκειται για μια εξαιρετικά γραμμένη ιστορία, με εκπλήξεις, ανατροπές, με πολύ αξιομνημόνευτους χαρακτήρες και μερικές υπέροχες σκηνές, είτε αποτελούνται από έντονη δράση είτε από έναν διάλογο κάτω από το φεγγάρι. Έχει γίνει εκπληκτική δουλειά στην ανάπτυξη των χαρακτήρων και οι σχέσεις τους έχουν στηθεί με ρεαλιστικό, πιστευτό τρόπο.
82
Nikos Vel
2022-09-04
Το Cyberpunk: Edgerunners δεν είναι ακόμα ένα anime του Netflix, αλλά είναι μία υπέροχη σειρά με συναίσθημα, τρέλα και βία, που καταφέρνει να μεταφέρει ένα όμορφο μήνυμα με έναν συγκινητικό τρόπο!
80
Αντώνης Παυλίδης
2022-09-02
Σκηνοθετικά, έχει στηθεί μία πολύβουη, φασαριόζικη πόλη, γεμάτη ζωντανά και δυναμικά χρώματα, η οποία ταυτόχρονα, μέσα από την ματιά ορισμένων χαρακτήρων, εκπέμπει μία ερημιά και μία γενικότερη, περίεργη και ψυχρή ατμόσφαιρα.