90
Μάνος Νομικός
LiFO
2022-11-20
Μαγευτικά και εντυπωσιακά. Αυτές είναι οι πρώτες λέξεις που μου έρχονται, παρακολουθώντας τα δύο πρώτα ωριαία επεισόδια.
80
Αντιγόνη Αδαμοπούλου
kmag
2022-11-18
Κανένα επεισόδιο δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα "ξαδερφάκια" της μεγάλης οθόνης. Από την εντυπωσιακή φωτογραφία για τα δάση και τα ξέφωτα της Μέσης Γης, τη θρυλική Númenor και το Lindon, την πρωτεύουσα του βασιλείου των Ξωτικών μέχρι το αψεγάδιαστο μακιγιάζ και costume design και φυσικά τα εφέ, τα "δαχτυλίδια της Δύναμης" έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά τον κόσμο της Μέσης Γης.
70
Γεράκου Γιώτα
IGN Greece
2022-11-14
Το "Rings of Power" φέρει όλη τη μαγεία μιας σειράς επικής φαντασίας, είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών, αλλά χρειάζεται ακόμα βελτιώσεις ώστε να αναδειχθεί όπως της αρμόζει.
70
Παύλος Γκουγιάννος
MOVE IT
2022-11-12
Νέες ματιές, ακόμα και νέοι χαρακτήρες δίνουν την δική τους πνοή σε κάτι που αν το ακολουθήσεις στείρα και μιμητικά, θα πεθάνει.
70
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2022-11-16
Το μεγαλόπνοο πόνημα των 465 εκατομμυρίων δολαρίων της Amazon πετυχαίνει να δώσει πολλά περισσότερα από όσα ελπίζαμε και να δώσει ζωή και πάλι στο επικό έργο του Τόλκιν.
68
Nikos Vel
Lord of the Series
2022-11-10
Συνοψίζοντας, η 1η σεζόν του The Rings of Power είναι αρκετά μέτρια, καθώς έχει πολλά προβλήματα (σενάριο με πολλά κενά και μέτριες ερμηνείες), έχει λίγα αλλά απίθανα στοιχεία (απίστευτη σκηνοθεσία, όμορφη μουσική) αλλά διαθέτει και μπόλικη προοπτική για τη συνέχεια.
65
Κώστας Χανδρινός
DEPART
2022-11-08
Όλη αυτή η πρώτη σεζόν του The Rings of Power μοιάζει σαν έναν πολύ-πολύ μεγάλο πρόλογο. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Να γίνει ακόμα πιο δραματουργικά και σεναριακά πλούσιο και γενναίο, αλλιώς το κάρο θα κολλήσει στη λάσπη.
60
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
αθηνόραμα
2022-11-06
Η επιστροφή στη Μέση Γη συνοδεύεται από θεαματικές εικόνες όχι όμως και από μια δυναμική αφήγηση... προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς αφήνει υποσχέσεις η σειρά του Amazon Prime.
60
Αντώνης Παυλίδης
Unboxholics.com
2022-11-04
Ένα τηλεοπτικό blockbuster άξιο θαυμασμού. Παρ' όλα αυτά, εάν δεν διορθωθεί η σειρά με την οποία έχουν τοποθετηθεί οι κρίσεις, οι εντάσεις, οι αποκαλύψεις, οι μεταβολές και τα κίνητρα των χαρακτήρων, το πλαίσιο δηλαδή που μέσα του πρέπει να λειτουργήσει η βασική ιδέα του σεναρίου, τότε φοβάμαι πως το συνολικό αποτέλεσμα θα συνεχίζει να διχάζει κοινό και κριτικούς και στην επόμενη σεζόν.
50
Βασίλης Σπανός
Avopolis Music Network
2022-11-02
Η σειρά όμως δεν είναι κακή, είναι απλώς μετριότατη. Ένα fun to watch generic fantasy flick, με budget ισάξιο ενός σύγχρονου κινηματογραφικού υπέρ-blockbuster.