90
Μάνος Νομικός
2022-11-18
Μαγευτικά και εντυπωσιακά. Αυτές είναι οι πρώτες λέξεις που μου έρχονται, παρακολουθώντας τα δύο πρώτα ωριαία επεισόδια.
80
Αντιγόνη Αδαμοπούλου
2022-11-14
Κανένα επεισόδιο δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα "ξαδερφάκια" της μεγάλης οθόνης. Από την εντυπωσιακή φωτογραφία για τα δάση και τα ξέφωτα της Μέσης Γης, τη θρυλική Númenor και το Lindon, την πρωτεύουσα του βασιλείου των Ξωτικών μέχρι το αψεγάδιαστο μακιγιάζ και costume design και φυσικά τα εφέ, τα "δαχτυλίδια της Δύναμης" έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά τον κόσμο της Μέσης Γης.
80
Χρήστος Μπακατσέλος
2022-11-16
Τα δυο πρώτα επεισόδια της σειράς «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης» καταφέρνουν να πετύχουν πολλά περισσότερα από όσα ελπίζαμε από μια τηλεοπτική μεταφορά του επικού έργου του Τόλκιν. Χτίζοντας ένα μαγευτικό κόσμο, γεμάτο περιπέτεια και ίντριγκα και παρουσιάζοντας κάποιους νέους αρκετά ενδιαφέροντες χαρακτήρες, είναι το τηλεοπτικό όνειρο κάθε φαν του Τόλκιν.
70
Παύλος Γκουγιάννος
2022-11-10
Νέες ματιές, ακόμα και νέοι χαρακτήρες δίνουν την δική τους πνοή σε κάτι που αν το ακολουθήσεις στείρα και μιμητικά, θα πεθάνει.
70
Γεράκου Γιώτα
2022-11-12
Το "Rings of Power" φέρει όλη τη μαγεία μιας σειράς επικής φαντασίας, είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών, αλλά χρειάζεται ακόμα βελτιώσεις ώστε να αναδειχθεί όπως της αρμόζει.
68
Nikos Vel
2022-11-08
Συνοψίζοντας, η 1η σεζόν του The Rings of Power είναι αρκετά μέτρια, καθώς έχει πολλά προβλήματα (σενάριο με πολλά κενά και μέτριες ερμηνείες), έχει λίγα αλλά απίθανα στοιχεία (απίστευτη σκηνοθεσία, όμορφη μουσική) αλλά διαθέτει και μπόλικη προοπτική για τη συνέχεια.
60
Αντώνης Παυλίδης
2022-11-04
Ένα τηλεοπτικό blockbuster άξιο θαυμασμού. Παρ' όλα αυτά, εάν δεν διορθωθεί η σειρά με την οποία έχουν τοποθετηθεί οι κρίσεις, οι εντάσεις, οι αποκαλύψεις, οι μεταβολές και τα κίνητρα των χαρακτήρων, το πλαίσιο δηλαδή που μέσα του πρέπει να λειτουργήσει η βασική ιδέα του σεναρίου, τότε φοβάμαι πως το συνολικό αποτέλεσμα θα συνεχίζει να διχάζει κοινό και κριτικούς και στην επόμενη σεζόν.
60
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2022-11-06
Η επιστροφή στη Μέση Γη συνοδεύεται από θεαματικές εικόνες όχι όμως και από μια δυναμική αφήγηση... προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς αφήνει υποσχέσεις η σειρά του Amazon Prime.
50
Βασίλης Σπανός
2022-11-02
Η σειρά όμως δεν είναι κακή, είναι απλώς μετριότατη. Ένα fun to watch generic fantasy flick, με budget ισάξιο ενός σύγχρονου κινηματογραφικού υπέρ-blockbuster.