Πράκτορες 355(2022)
(The 355) | Πρώτη προβολή: 13-01-2022

60
Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου
2022-01-20
Μια αξιόλογη ταινία δράσης, ειλικρινής με τον εαυτό της και το κοινό της, που προσφέρει ακριβώς αυτό που υπόσχεται.
50
Λήδα Γαλανού
Πρακτορίνες με τακούνια σ' αυτή την προσχηματικά φεμινιστική ταινία δράσης της Τζέσικα Τσαστέιν, προβλέψιμη και ρηχή παρά το γυναικείο καστ μεγατόνων.
50
Χρυσοστομάκης Λακταρίδης
2022-01-18
Για το είδος της είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική, με ασταμάτητη δράση σε 'εξωτικές' τοποθεσίες, σκηνές αγωνίας και μια δυο ανατροπές, χωρίς όμως να φτάνει στο ύψος των καλύτερων δειγμάτων των ταινιών στις οποίες θα ήθελε να μοιάζει.
40
Απόστολος Κίτσος
Παρά ορισμένες (λίγες) εμπνευσμένες σκηνές δράσης και το ενδιαφέρον κόνσεπτ ότι μια ομάδα γυναικών πρακτόρων προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη των αδρών ηγετών πριν οδηγήσουν σε Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, τα υλικά του είναι μάλλον ανακυκλώσιμα, το σενάριο κοινότοπο και αδικεί τις χαρισματικές του πρωταγωνίστριες που θα άξιζαν κάτι καλύτερο για να αναδείξουν την λάμψη τους.
40
Δημήτρης Δανίκας
Περνάει η ώρα
40
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Τρομερό γυναικείο καστ του οποίου ηγείται η πάντα εντυπωσιακή Τζέσικα Τσαστέιν σε μια spy movie που είναι τίγκα στα κλισέ.
40
Κώστας Ζαλίγκας
Τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί σε action κατασκοπικές ταινίες, όπου οι ήρωες χρησιμοποιούν εξελιγμένα software παρακολούθησης, παίζουν στα δάχτυλα όπλα κάθε είδους και συχνά καλούνται να εξουδετερώσουν εμπόδια με τα γυμνά τους χέρια. Η διαφορά είναι ότι εδώ έχουμε γυναίκες που κάνουν τη βρομοδουλειά.
40
Ζουμπουλάκης Γιάννης
2022-01-16
Σαν να λέμε «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» σε διεθνές πλαίσιο.
40
zerVo
2022-01-14
Εν ολίγοις το The 355 δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα βυθισμένο στο κλισέ κατασκοπικό θρίλερ, με τις αναμενόμενες εντάσεις του, τα προβλέψιμα τουίστ και τον εκκωφαντικό επίλογο, που πολύ εύκολα θα λησμονηθεί τάχιστα, ακόμη και από τους φανατικότερους του είδους.
36
Αγγελική Αντωνίου
2022-01-12
Μια κλισέ ταινία με ήπιο σενάριο, που σπαταλά το ταλέντο των πρωταγωνιστριών της.
30
Γιάννης Βασιλείου
Οι γυναίκες ηθοποιοί αξίζουν πολύ περισσότερα από το δικαίωμα να πρωταγωνιστούν κι αυτές σε δαπανηρές περιπέτειες της σειράς. Να πρωταγωνιστούν σε καλές δαπανηρές περιπέτειες, για αρχή.
30
Τάσος Ντερτιλής
2022-01-08
Η #metoo diversity συναντά το Mission Impossible σε μια άνιση κατασκοπική περιπέτεια διεθνούς παραγωγής.
30
Αγγελική Καρυστινού
2022-01-10
Η Τζέσικα Τσαστέιν, που έχει αναλάβει και την παραγωγή, μπορεί να εμφανίζεται με κάθε πιθανή παραλλαγή διαφορετικής κόμμωσης και χρώμα μαλλιού για να σώσει την κατάσταση, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει άνοστο.
30
Χρήστος Μήτσης
Κατασκοπική περιπέτεια της σειράς, η οποία αναβαθμίζεται ως (κοσμοπολίτικη) παραγωγή λόγω του θηλυκού all-star cast της.
20
Θοδωρής Δημητρόπουλος
Από την κατηγορία ταινιών «οι γυναίκες τώρα έχουν δικαίωμα στις δικές του κάκιστες περιπέτειες του σωρού», το οποίο πράγματι ισχύει φυσικά. Όπως ισχύει και ότι το "355" δεν έχει τίποτα να δώσει παρά μπαγιάτικη πολιτική, και δράση που δε συναντάς ούτε σε τυχαίο μεταμεσονύκτιο ζάπινγκ στο Star.
20
Χάρης Αναγνωστάκης
Γυναικείο φιλμ δράσης, σαματά και κλωτσοπατινάδας που κερδίζει με άνεση τον τίτλο της αχρείαστης ταινίας του μήνα.
20
Παναγιώτης Πυλαρινός
2022-01-04
Ήταν μια φορά, μια Αμερικανίδα, μια Γάλλο-Γερμανίδα, μια Ισπανίδα, μια Κενυάτισσα και μια Κινέζα σε μια ταινία ... Καινούριο ανέκδοτο; Κοντά πέσατε.
20
Θοδωρής Καραμανώλης
2022-01-06
Σινεμά δράσης για τις μάζες σε μια κοσμοπολίτικη περιπέτεια υψηλών οκτανίων. Η νέα γενιά υπερκατασκόπων είναι γυναίκα και δεν αστειεύεται (αλλά φοβάται να ρισκάρει).
10
Πάρις Μνηματίδης
2022-01-02
Κι ενώ περιμένει κανείς με τέσσερις πρωταγωνίστριες σαν τις συγκεκριμένες να σωθούν τουλάχιστον κάποια προσχήματα, μονάχα η Diane Kruger εκπέμπει την απαραίτητη «σκληράδα» και αυτοπεποίθηση που απαιτούνται για ένα φιλμ σαν το συγκεκριμένο.
10
Νίκος Παλάτος
Κάκιστη κατασκοπευτική περιπέτεια, που μόνο με διάθεση... γαλαρίας μπορεί να λειτουργήσει (κάπως).