90
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2022-01-14
Το Cobra Kai είναι all time favorite πλέον.
80
Αντώνης Παυλίδης
Unboxholics.com
2022-01-06
Η μεγαλύτερη επιτυχία των showrunners, θεωρώ ότι είναι ο τρόπος που εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα νοσταλγία, και το πως κατάφεραν να αξιοποιήσουν το πρωταρχικό υλικό ώστε να υπηρετήσει τους χαρακτήρες και την ιστορία της σειράς, ο έξυπνος αυτός χειρισμός αποδεικνύει ότι το «Cobra Kai», έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης στο σύμπαν του «Karate Kid».
80
Γιώργος Μεσολογγίτης
Sor.gr
2022-01-08
Η δυναμική του διδύμου Larusso Lorens είναι αυτό που απογειώνει την αφήγηση όμως. Καλώς ή κακώς τους θες εκεί, συνέχεια να τρώγονται σαν τα κοκόρια για το ποιος κάνει κουμάντο. Τους θες να συμφιλιωθούν στο τέλος για να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στο μεγάλο κακό, ωστόσο δεν θες να κάνει και κανείς τους πίσω. Και οι σεναριογράφοι ανακατεύουν την τράπουλα όσο καλύτερα γίνεται στο συγκεκριμένο θέμα.
80
Στράτος Αλατσάκης
Playsiders
2022-01-10
Το Cobra Kai συνεχίζει ποιοτικά από εκεί που τελείωσε ο προηγούμενος κύκλος, δίνοντας μας παράλληλα φρέσκα πράγματα που μας κρατάνε ενθουσιασμένους. Αν δεν το έχετε δει ήδη, ίσως να αναθεωρήσετε και να χαθείτε λίγο μέσα στο Netflix.
80
Chris
Lord of the Series
2022-01-12
Η σειρά επιστρέφει και μας χαρίζει 10 απολαυστικά επεισόδια ιδανικά για Binge watching. Σε κάποια σημεία η πλοκή είναι αργή και αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προαναφέραμε ωστόσο καταφέρνει να είναι ευχάριστη και να προσφέρει ένα γενικά καλό αποτέλεσμα στο σύνολο της.
70
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2022-01-04
Η σειρά είναι φροντισμένη στην παραγωγή της με σεβασμό στο πρωτότυπο υλικό (άψογο το διάβασμα και η προσέγγιση των σεναριογράφων και δημιουργών), έχει αρκετές αναφορές σε ταινίες και γεγονότα του παρελθόντος, ενώ πολλά λειτουργούν στην εντέλεια με τις νέες προσθήκες να δίνουν την δική τους πινελιά.
60
Γιάννης Λυμπέρης
MOVE IT
2022-01-02
Είναι κωμωδία, είναι δράμα, είναι το Cobra Kai. Και το Cobra Kai, never dies...