80
Στέλλα Παπασαραφιανού
2022-01-10
Η σκοτεινή, κλειστοφοβική, υποβλητική ατμόσφαιρα που χτίζεται εξαρχής, συντηρείται επιδέξια μέσα από έξυπνες ανατροπές οι οποίες εξάπτουν την αγωνία και το ενδιαφέρον του κοινού για το τι θα απογίνουν οι κύριοι δρώντες. Το σασπένς και ο φόβος για το άγνωστο ενισχύουν το αίσθημα της αβεβαιότητας και της απειλής, ενώ οι μακρόσυρτες σιωπές ενδυναμώνουν και αυτές με την σειρά τους την ένταση.
78
Chris
2022-01-08
Το The Silent Sea είναι ένα άκρως ατμοσφαιρικό Sci-fi με έντονα θρίλερ στοιχεία. Η δουλειά στα οπτικά είναι άρτια ωστόσο το σενάριο αιωρείται μεταξύ γης και Σελήνης εξαιτίας του αργού ρυθμού του και του τρόπου που δίνει κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα του. Ωστόσο καταφέρνει να σε μαγνητίσει και να κρατήσει το μυστήριο που λούζει την σειρά.
65
Βασίλης Τατσιόπουλος
2022-01-06
The Silent Sea είναι αρκετά για να μας κρατήσουν ως το τέλος, αλλά τα αρνητικά και τα αδιάφορα είναι περισσότερα, με αποτέλεσμα στο φινάλε να μην μένει κάτι αξιομνημόνευτο, κάτι που να «ανήκει» στη σειρά. Σε σημεία διασκεδαστικό και σε άλλα βαρετό, το The Silent Sea πάντως δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει.
60
Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού
2022-01-02
Με τις κορεάτικες σειρές να βρίσκονται στις αγαπημένες του κοινού, οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες για το Silent Sea ήταν ανεβασμένες. Τα πρώτα επεισόδια δεν δίνουν καμία ένδειξη για το πού ή το πώς θα κλείσει η ιστορία, αλλά μέχρι στιγμής η σειρά φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη.
60
Βασιλική Γερονίκου
2022-01-04
Λίγο δυσοίωνο, λίγο apocalyptic, το "Silent Sea" φαίνεται να έχει ό,τι χρειάζεται για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Κι αν τα οκτώ, μεγάλα σε διάρκεια επεισόδια κάνουν την ιστορία να τρέχει με αργούς ρυθμούς και την εξέλιξή της να μένει αδικαιολόγητα στάσιμη ανά σημεία, το εγχείρημα σώζεται από την άρτια ατμόσφαιρα και τα καλοσχεδιασμένα γραφικά που επιτυγχάνει η ακριβή παραγωγή.