80
Χρυσαυγή Πατσάκη
2021-01-04
Μπορεί η γλώσσα της Λίμποβιτς να τσακίζει κόκκαλα, όμως το "Pretend It's a City" είναι ένα από τα πιο heartwarming πράγματα που μπορείτε να δείτε αυτή τη στιγμή!
80
Ζωή Δημητρίου
2021-01-02
Είναι σνομπ αυτό το ντοκιμαντέρ. Και δεν σημαίνει ότι δεν είναι ευχάριστο. Απλά παρακολουθείς δυο χορτασμένους από ποπ ιστορία ανθρώπους και βαθιά καλλιεργημένους να ανταλλάσσουν ιστορίες σε καφέ. Είναι απολαυστικό για επτά μισάωρα επεισόδια.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2021-01-06
Σου ανεβάζει την διάθεση με το αγέρωχο και χωρίς ενδοιασμούς ύφος της πρωταγωνίστριας του, με τα διάφορα αποσπάσματα από εκπομπές και από ταινίες που σκορπά εμβόλιμα ο Σκορσέζε και με το θεματάκι του Νίνο Ρότα από την Ντόλτσε Βίτα του Φελίνι προς το τέλος κάθε επεισοδίου.
80
Λήδα Γαλανού
2021-01-08
Μικρές μπουκιές απόλαυσης είναι η νέα σειρά του Μάρτιν Σκορσέζε στο Netflix.
80
Αγγελική Καρυστινού
2021-01-12
Μοιάζει να μην της αρέσει τίποτα, είναι έτοιμη να σηκώσει τα μανίκια και να ρίξει έναν καβγά ανά πάσα ώρα και στιγμή, όμως στην πραγματικότητα η Λίμποβιτς είναι ένας άνθρωπος που προσέχει πολύ τους άλλους, γι' αυτό και καταγράφει με τόσο μοναδικό -και φυσικά καυστικό- τρόπο τις αδυναμίες τους, χωρίς ποτέ να κρύβει τις δικές της.
80
Λουκάς Κατσίκας
2021-01-10
Ένα ντεπόζιτο μικρών απολαύσεων από ένα μεγάλο σκηνοθέτη ο οποίος εδώ κρατά τον ρόλο του αρσενικού που υποκλίνεται στη δαιμόνια γυναικεία πρωτοβουλία.
80
Κώστας Ζαλίγκας
2021-01-14
Ο κωμικός της οίστρος είναι ασίγαστος εδώ και τουλάχιστον σαράντα χρόνια, ενώ οι παρατηρήσεις της, που αφορούν στην ίδια την πόλη και τους ανθρώπους της, είναι ποτισμένες με τις σωστές αναλογίες δηλητηρίου και κατανόησης ώστε να διατηρείσαι σε μια απόσταση από όσα λέει αλλά και παράλληλα να αδυνατείς να στρέψεις αλλού την προσοχή σου όταν μιλάει.