100
Θάνος Τσομπάνης (PS4)
2020-11-20
Αν ακολουθήσατε έστω και για μια στιγμή αυτή τη σειρά για το campaign, για το multiplayer ή για το zombies mode, φέτος είναι χρονιά-σταθμός.
85
Αχιλλέας Παντής
Το COD: Black Ops Cold War είναι ένας πολύ αξιόλογος τίτλος της σειράς, με ένα απ τα καλύτερα και πιο ποιοτικά campaign που έχουμε δει εδώ και χρόνια σε COD.
85
Δημήτρης Γαλατσάνος (XboxOne)
2020-11-18
Αν είστε φαν της σειράς προφανώς θα συνεχίσετε να παίζετε για ακόμη μια χρονιά, αν πάλι περιμένετε κάτι νέο και επαναστατικό με τον ερχομό της νέας γενιάς καλύτερα να δείτε κάπου αλλού. Το Cold War είναι ότι ήταν το Ghost στη τότε νέα γενιά.
80
MeLigaLogia (PS5)
Μπορεί το single player campaign να διαρκεί ελάχιστες ώρες και το multiplayer να προσπαθεί να αναπληρώσει το κενό, αλλά και μόνο ο τρόπος που το παιχνίδι αξιοποιεί το DualSense χειριστήριο του PS5 αρκεί για να το μετατρέψει σε μοναδική εμπειρία!
80
Κωνσταντίνος Ζουμπουλιάς
2020-11-12
Mε μια τεράστια γκάμα τρόπων παιχνιδιού για όλα τα είδη παιχτών και ένα διασκεδαστικό campaign που διατηρεί μια αίσθηση blockbuster ταινίας, το Black ops Cold War θα σας ανταμείψει για την επιλογή σας.
80
Αλεξης Καιρουζ (XboxOne)
2020-11-16
Γενικά, η εμπειρία αξίζει μία ευκαιρία, ειδικά μετά από τα προγραμματισμένα Patch και Add-Ons με τις επόμενες σεζόν.
80
Παναγιώτης Σαρίδης (PC)
2020-11-14
Το Call of Duty: Black Ops Cold War υιοθετεί τα θετικά στοιχεία του περσινού Modern Warfare ενώ κρατάει τον χαρακτήρα του, πράγμα που το χαρακτηρίζει μέρος της σειράς Black Ops.
78
Πέτρος Κυπραίος (Xbox SeriesX)
Εκρηκτικό, ατμοσφαιρικό, με την ίδια πετυχημένη συνταγή στο multiplayer και με ένα από τα καλύτερα single player campaigns που έχουμε δει ποτέ στη δημοφιλή σειρά, το Black Ops Cold War είναι ένας τίτλος που μπορεί ναι μεν να μην ανακαλύπτει τον τροχό, αλλά είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει τις καρδιές των fans του Call of Duty.
76
Πάρτε το και δεν θα χάσετε. Θα σας δώσει πάρα πολλές ώρες διασκέδασης αν είστε λάτρεις του είδους.
75
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS5)
Θα σας χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης έως του χρόνου, χωρίς όμως να αποτελεί το κάτι ξεχωριστό για το franchise.
75
Φώτης Λαμπρινός (PC)
2020-11-08
Η Treyarch επαναφέρει το Black Ops στις ρίζες του, με ένα συναρπαστικό και γεμάτο ανατροπές campaign σε ένα ιδανικό setup για το ύφος της σειράς.
75
Γιώργος Τζίτζιφας (PC)
2020-11-10
Ένα βήμα εμπρός όσον αφορά το campaign, δύο πίσω όσον αφορά το Multiplayer.
75
Πάνος Καφετζής (Xbox SeriesX, XboxOne X)
Σε καμία περίπτωση το παιχνίδι δεν είναι κακό και όσοι το αποκτήσουν ειδικά στις Next Gen κονσόλες να το απολαύσουν. Οι φίλοι της σειράς σίγουρα πρέπει να το δουν, όμως όσοι έχουν εκπαιδευτεί στο Warzone και το δωρεάν παιχνίδι, πιθανότατα θα απογοητευτούν.
75
Άρης Φουρναράκης (PC, PS5)
2020-11-06
Το Call of Duty: Black Ops Cold War είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό installment για την σειρά, βαδίζει όμως σε πολλά ασφαλή μονοπάτια και δεν πρωτοτυπεί πουθενά.
73
Kuivamaa (PC)
2020-11-04
Ποιοτική campaign αλλά αμήχανο multiplayer συνθέτουν εναν τίτλο που έρχεται με φόρα αλλά σκοντάφτει σε σημεία.
70
Dimitris Vlachos (PS5)
2020-11-02
Αν θέλετε κάποιο παιχνίδι για να "σκοτώσετε" την ώρα σας στην καραντίνα σταματήστε να ψάχνετε το νέο COD: Black Ops Cold War είναι για εσάς.
70
Constantinos (PS4. PS5)
Ο τεχνικός τομέας μπορεί να μην αγγίζει τα ποιοτικά στάνταρ του Modern Warfare, αλλά σε γενικές γραμμές προσφέρει ένα συμπαθητικό οπτικό αποτέλεσμα. Ασχοληθείτε αν είστε φαν της θεματολογίας και του στιλ των Black Ops. Αλλιώτικα, παραμείνετε στο Modern Warfare.
60
Δημήτρης Ρέντζιος (PS4 Pro, PS5)
Προσφέρει πολλά και σε εγνωσμένη ποιότητα. Το πρόβλημά ωστόσο, είναι πως ο μοναδικός -σοβαρός- ανταγωνισμός του, είναι το πόνημα της ομόσταυλης Infinity Ward που είναι ήδη καλύτερο σε κάθε τομέα.