95
Constantinos (PS5)
Δίχως αμφιβολία, το Assassin's Creed Valhalla αποτελεί μια κολοσσιαία action-RPG περιπέτεια την οποία συνιστώ ανεπιφύλακτα, ιδίως αν είστε... αρρωστάκια. Skal!
91
i-TECH4u.gr (PS4, PS5)
Αν και θα προτιμούσαμε αυτό να ίσχυε για το ελληνικού χρώματος Odyssey, το Assassin's Creed Valhalla είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα παιχνίδια της σειράς μέχρι σήμερα -και σίγουρα ένα απ' τα πιο αξιόλογα action RPGs που έχουμε παίξει τα τελευταία χρόνια.
91
Κώστας Καλλιανιώτης (PC)
2020-11-20
Μια αυθεντική Viking περιπέτεια, και το πληρέστερο Assassin's Creed game στην "Open-World RPG" φάση την οποία διανύει η σειρά.
90
MeLigaLogia (PS5)
Η Ubisoft έχοντας συσσωρεύσει εμπειρία από τα επιτυχημένα Origins και Odyssey, καταθέτει το συναρπαστικότερο και πιο ολοκληρωμένο Assassin's Creed της μακρόχρονης ιστορίας της σειράς.
90
Πάνος Καφετζής (XboxOne X, Xbox SeriesX)
Το Assassin's Creed Valhalla είναι το καλύτερο AC που είδαμε κατά την προσωπική μου γνώμη τα τελευταία χρόνια.
90
Βασίλης Τατσιόπουλος (XboxOne)
2020-11-10
Το Assassin's Creed επιτέλους επιστρέφει στην παλιά του αίγλη.
90
Inspyrouation (PS4)
2020-11-18
Ένα παιχνίδι αντάξιο των Σκανδιναβών θεών, μια καταπληκτική προσθήκη στην σειρά, και ένα τίτλος αντάξιος του Odyssey, με παρόμοιο DNA και καλοδεχούμενες αλλαγές! Ubisoft, skol!
90
Στρατής Ζουμπουλιάς
2020-11-12
Μέσα από μια διαδικασία εξέλιξης που περιελάμβανε δύο παιχνίδια ( Origins, Odyssey) το Assassin's Creed Valhalla παρουσιάζει την καλύτερη εκδοχή της σύγχρονης έκδοσης της σειράς Assassin's Creed.
90
Γιάννης Σαμουήλ (PC)
2020-11-16
Όσες ώρες έχω παίξει το παιχνίδι το έχω απολαύσει σε όλη την διάρκεια του, οπότε σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το αγοράσετε.
90
Βασίλης Σιμιτσιάδης (PC)
2020-11-14
Το Assassin's Creed Valhalla έχει όσα θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από ένα Assasssin's Creed παιχνίδι. Καλή ιστορία, καλό gameplay, καλό ήχο και έναν ενδιαφέρον κόσμο για εξερεύνηση. Δίνει απίστευτες δυνατότητες στον καθένα, ενώ δεν είναι και περιοριστικό όσον αφορά στην προσέγγιση σε κάποιο objective.
88
Δημήτρης Θωμαδάκης (XboxOne)
Το Assassin's Creed Valhalla χαρακτηρίζεται από μία ιστορική περίοδο... όχι άμεσα αναγνωρίσιμη. Έχει όμως ίσως την καλύτερα δομημένη υπόθεση, αλλά και παρουσίαση, στο μυθολογικό κομμάτι από όλα τα προηγούμενα, που είναι επιπλέον η χαρά του Marvel fan.
87
Μαριάντζελα Παπαχρήστου (PC)
To "Assassin's Creed Valhalla" είναι μια εξαιρετική νέα προσθήκη στο γνωστό franchise της Ubisoft, το οποίο θα μπορούσε άνετα να σταθεί με άλλο όνομα και να είναι το ίδιο υπέροχο.
87
George Nterilas (PC)
Το Assassin's Creed Valhalla, είναι μία απρόσμενη προσθήκη στην σειρά, δίνοντας μία εξαιρετική εμπειρία, ένα παιχνίδι αντάξιο του ονόματος που δημιούργησε το franchise. Αγαπάτε ή όχι την σειρά, αξίζει να επενδύσετε πάνω του.
85
senior k (PS4)
2020-11-08
Το Assassin's Creed Valhalla καταφέρνει να φέρει μία σοβαρότητα στο franchise, από τότε που μπήκε σε RPG mode και διόρθωσε αρκετά πράγματα από το προηγούμενο. Έφτιαξε χαρακτήρες που δε θα περάσουν απαρατήρητοι και θα νοιαστείς για αυτούς, αλλά είχε και μερικούς αδιάφορους
85
Γιάννης Σιδηρόπουλος (PS4)
Η ουσία είναι πως οι δημιουργοί του μας παρέδωσαν ένα ακόμη ποιοτικότατο open world παιχνίδι, που έχει τις ατέλειές του, αλλά είναι πανάξιο να σταθεί στις υψηλές βαθμίδες των τίτλων του λατρεμένου αυτού franchise.
85
Ελένη Δρίβα (PS4)
Το Assassin's Creed κέρδισε μια θέση στη Βαλχάλα, που τόσο επιτυχημένα απεικονίζει με τον δικό του τρόπο.
85
Άννα Φωτοπούλου
Αποτελεί έναν αξιόλογο Assassin's Creed τίτλο, με αρκετά δεμένη πλοκή και με τον Eivor να αποτελεί έναν απ' τους πιο ενδιαφέροντες και καλογραμμένους χαρακτήρες.
80
Θέμης Μπολτσής (PS5)
Το αποτέλεσμα είναι ίσως το πιο καλοδεμένο παιχνίδι της μετά-Origins εποχής, με πιο οργανική και ομαλή εξερεύνηση, χωρίς random loot και περισσότερη έμφαση στην ιστορία.
80
Γιάννης Σαρρής (PS4)
Το Assassin's Creed Valhalla καταφέρνει και ξεπερνάει το Odyssey σχεδόν σε όλους τους τομείς.
80
Γιάννης Μοσχονάς (PS4)
Η "φονική" ποιότητα του νέου Assassin's Creed είναι αδιαμφισβήτητη.
80
Χρήστος Χατζησάββας (XboxOne X)
2020-11-04
Είναι καλοφτιαγμένο, με καλή (αν όχι φορμουλαϊκή) πλοκή και ενδιαφέροντες μηχανισμούς που συνυπάρχουν προς όφελος του παίκτη, βοηθώντας τη ροή του παιχνιδιού και δίνοντας ελευθερία σε μεγάλο βαθμό.
80
Φωκίων Χαροκόπος
Αυτό είναι, λοιπόν, το Assassin's Creed Valhalla, κυρίες και κύριοι: μια φαντασίωση ισχύος, μια πλασματική αναπαράσταση της ιστορίας που εντυπωσιάζει με το μεγαλείο της, μια επίκληση στο μυθικό παρελθόν, ένας γίγαντας με σαθρά κόκαλα που τρίζουν. Και πρέπει να παραδεχτώ ότι, όσο ανυπόφορο και αν ήταν αυτό το τρίξιμο πολλές φορές, τόσο απολαυστικά ήταν και τα αβίαστα ξενύχτια που αφιέρωσα στον κόσμο του.
80
Δημήτρης Gotmian (XboxOne X)
Έξυπνα quest, ακόμα καλύτεροι διάλογοι, κόσμος γεμάτος ζωή και εντελώς διαφορετικός από αυτά που είδαμε σε Ελλάδα και Αίγυπτο, με την εξίσου όμως πλούσια κουλτούρα των Βίκινγκ να δίνει μια τελείως διαφορετική αίσθηση στο παιχνίδι – έναν αέρα ανανέωσης που αν και προσωπικά δεν ένιωσα ότι θα μου ήταν απαραίτητος για ένα καλό AC (τόσο το Origins όσο και το Odyssey θεωρώ ότι ήταν εξαιρετικά), είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.
80
Dimitris Karamanidis (PS4 Pro)
2020-11-06
Όσοι απόλαυσαν τα Origins και Odyssey να είναι σίγουροι ότι θα απολαύσουν περισσότερο το Valhalla.
50
Σάββας Καζαντζίδης (Xbox SeriesX)
2020-11-02
Η σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο AC, πέφτει στο κενό και είναι καταδικασμένη να γκρεμιστεί και να τσακιστεί.