85
Αργυρώ Σουμπάκα (Switch)
2020-07-10
Ίσιο χαρτί, origami... στο τέλος της ημέρας και τα δύο είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό, ένα υλικό που συνθέτει μία πανέμορφη εμπειρία Paper Mario.
80
Λεωνίδας Πάτρας (Switch)
2020-07-06
Το Paper Mario The Origami King αποτελεί μια δυνατή προσθήκη για τους Mario fans αρκεί να το προσεγγίσετε ως ένα απλό, εύκολο και πιο χαλαρό παιχνίδι.
80
Yannis Katrivesis (Switch)
2020-07-08
Με την έλλειψη του xp και την πληθώρα του χρυσού στον κόσμο οι μάχες έχουν γίνει λίγο "άχρηστες" και φαντάζουν αγγαρεία μετά από λίγο, ειδικά σε περιοχές με πολλούς εχθρούς. Από την άλλη, η χαλαρή του προσέγγιση, το χιούμορ του, οι χαρακτήρες και πάνω απ όλα το artwork κάνουν το Paper Mario: The Origami King έναν πάρα πολύ διασκεδαστικό τίτλο.
70
Γιώργος Πρίτσκας (Switch)
2020-07-04
Είναι μια πολύ διασκεδαστική, "δεμένη" περιπέτεια που προσφέρει μια χιουμοριστική ματιά στο σύμπαν του Mario και της Nintendo γενικότερα. Αν πάλι, ψάχνετε ένα παιχνίδι με βάθος στους μηχανισμούς, πρόκληση και ένταση, αγνοήστε το εντελώς.
60
Tholin (Switch)
2020-07-02
Δεν πρόκειται, φυσικά, για ένα παιχνίδι αντίστοιχο του The Thousand-Year Door αλλά για μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στη σειρά που δείχνει ότι βγήκε βιαστικά ώστε η Nintendo να έχει μια δυνατή κυκλοφορία μέσα στο καλοκαίρι.