Αγάπη, Ξανά(2023)
(Love Again) | Πρώτη προβολή: 11-05-2023

60
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
Συμπαθητικές ερμηνείες και στο soundtrack ακούγονται έντεκα (11) τραγούδια της Σελίν Ντιόν από τα οποία τα πέντε (5) είναι γραμμένα ειδικά για την ταινία, που όλα μαζί κυκλοφόρησαν και σε άλμπουμ.
40
Κώστας Ζαλίγκας
Ελεύθερος Τύπος
2023-05-20
Τυπική ρομαντική κομεντί με... μπόνους τη Σελίν Ντιόν σε ρόλο «ερωτικού συμβούλου» στην πρώτη κινηματογραφική της εμφάνιση.
40
Δημήτρης Δανίκας
Πρώτο Θέμα
Μελούρα
40
Γιάννης Ζουμπουλάκης
Το Βήμα
2023-05-18
Το μόνο νεύρο σε αυτή την τόσο άνευρη ταινία είναι τελικά της Σελίν ντόν που υποδύεται τον ίδιο τον βιτριολικό εαυτό της!
34
Αγγελική Αντωνίου
Cinefesto
2023-05-16
Απλά ακόμα μια ρομαντική κωμωδία.
30
Νίκος Δρίβας
Cineramen
Η ταινία Love Again αποτελεί την αντιγραφή της... αντιγραφής, δεν έχει κάποια φρέσκια ιδέα και το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να αξιοποιήσει η κεντρική ιδέα. Θα την έχετε ξεχάσει σίγουρα, λίγα λεπτά μετά το τέλος της.
30
Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος
ertnews.gr
Συγκινητικό ρομάντζο ξέχειλο από ρομαντικά κλισέ, που θα κάνει τους απανταχού θαυμαστές της Σελίν Ντιόν να την ήθελαν για φίλη τους.
30
Αντώνης Κουβέλης
MAXMAG
Το Love again, δυστυχώς, δεν καταφέρνει να γίνει τίποτα παραπάνω από μία χαλαρή και οριακά αδιάφορη ταινία.
30
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2023-05-14
Η «επιτυχία» του είναι το γεγονός ότι παρακολουθείται χωρίς να γίνεται... βασανιστικό στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς του.
30
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2023-05-12
Η μοναδική ευχάριστη και αστεία στιγμή του Αγάπη Ξανά, που ξεκινά γλυκά και πορεύεται γλυκερά, είναι όταν η Πριάνκα συναντά τον πραγματικό σύζυγό της Νικ Τζόνας στον ρόλο του ωραιοπαθούς «ραντεβού», και όλα πάνε εντελώς λάθος.
20
Νίκος Τσαγκαράκης
patris.gr
Γλυκανάλατη και τετριμμένη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ένα φτωχό αναμάσημα των κλισέ του είδους, παρά μια ανανεωτική συμβολή σ' αυτό, όπως θα περίμενε κανείς το 2023.
20
Βαρβάρα Κοντονή
cinemagazine.gr
2023-05-06
Το «Αγάπη, Ξανά» είναι η ίδια, ξαναζεσταμένη συνταγή, ένα βαρετό love story την εξέλιξη του οποίου μπορεί να μαντέψει με μαθηματική ακρίβεια, ακόμα και κάποιος περιστασιακός θεατής των συγκεκριμένων ταινιών.
20
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2023-05-10
Η Σελίν Ντιόν ως καλή νεράιδα-προξενήτρα δεν αρκεί για να νοστιμίσει μια ξενέρωτη, αφόρητα κλισέ και αλλεργική σε οποιαδήποτε πρωτοτυπία ρομαντική κομεντί.
20
Αγγελική Καρυστινού
BOVARY
2023-05-08
Οι συμπωματικές συναντήσεις των δύο πρωταγωνιστών στη Νέα Υόρκη δεν διαθέτουν κανένα ρεαλιστικό υπόβαθρο, ενώ τέλος η διαχείριση της απώλειας και πώς μπορεί κανείς να συνεχίσει τη ζωή του μετά από μία τραγωδία γίνεται με έναν τρόπο εύπεπτο, ιδανικό για ποπ κορν, αλλά όχι για να προκαλέσει μία κάποια συγκίνηση.
20
Ορέστης Μαλτέζος
Filmy.gr
2023-05-04
Με βάση την κατασκευή και το περιεχόμενό της, η ταινία είναι καλή επιλογή για ένα ερωτευμένο ζευγάρι που θα βρει πολλές ευκαιρίες για γλυκανάλατες τρυφερότητες αν την παρακολουθήσει με την άνεσή της στον καναπέ του σπιτιού, αλλά για έναν κινηματογραφόφιλο θεατή ασχέτως συντροφικής κατάστασης αποτελεί μια αφόρητη εμπειρία.
20
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2023-05-02
Ρομαντική κομεντί που μοιάζει με ένα μεγάλο κλισέ, όχημα για τον κατάλογο των τραγουδιών της Σελίν Ντιόν. My heart will go on. #Not.