81
Catherine
2021-01-20
Αποτελούμενη από μια εξωφρενική ληστεία και έναν χαρακτήρα που κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να αποκαλύψει την αλήθεια – είναι μια μικρή και απλή- αλλά ενδιαφέρουσα- σειρά που θα σας κερδίσει.
80
Ειρήνη Μιχοπάνου
Γρήγοροι ρυθμοί, κυνηγητά, μεταμφιέσεις, δράση, σασπένς κι έναν Omar Sy να περιδιαβαίνει από σκηνή σε σκηνή με άνεση, στιλ και γοητεία κλείνοντας το μάτι στον λευκό μυθιστορηματικό ήρωα του εκπροσωπώντας τον επάξια!
80
Αντιγόνη Αδαμοπούλου
Η ιστορία του Assane είναι ένα εξαιρετικό κράμα περιπέτειας αντάξιας των crime stories... Με μία έντονη έμφαση στην προσωπικότητα του κεντρικού χαρακτήρα και τη συγκίνηση που η μοναχική του αποστολή προκαλεί.
80
Πέτρος Καλογεράς
Με μια σχεδόν «θρησκευτική» ευλάβεια στον χαρακτήρα των βιβλίων, ο οποίος είναι σαν να υπάρχει γύρω μας, η ιστορία ξετυλίγεται αβίαστα, δίνοντας συνεχώς και καινούργια κίνητρα να την παρακολουθήσεις.
80
Άγγελος Πολύδωρος
2021-01-18
Έχει suspense, διαθέτει μπόλικο χιούμορ, πολύ καλή ερμηνεία από τον Omar Sy, αλλά και τους υπόλοιπους.
80
Στέλλα Παπασαραφιανού
2021-01-16
Το πορτρέτο του ήρωα σκιαγραφείται με θαυμαστή ζωντάνια και αμεσότητα κάτι στο οποίο βεβαίως συμβάλλει η υποκριτική δεινότητα του Omar Sy ο οποίος όσον αφορά στη περσόνα που υποδύεται εδώ συχνά ανταποκρίνεται πλήρως στον ορισμό του poker face και του απρόβλεπτου, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τον δέκτη με τις αντιδράσεις και τις ενέργειές του καθώς και τα κίνητρα που υποβόσκουν στις τελευταίες αυτές.
80
Μάνος Θηραίος
Τα πέντε επεισόδια του πρώτου μέρους της σειράς διακατέχονται από ένα αμιγές κινηματογραφικό ύφος και μια αίσθηση μεγάλης και σοβαρής παραγωγής, ενώ η δομή τους και η διάρκειά τους προσφέρεται ιδανικά για συνεχόμενη παρακολούθηση, σαν μια συναρπαστική ταινία 4,5 ωρών.
70
Ιωάννα Δούνδη
Η σειρά αυτή ήταν καταδικασμένη να πετύχει, καθώς αν εξαιρέσουμε το σεξ, σεναριακά έχει όλα τα στοιχεία που τραβάνε το ενδιαφέρον του κοινού. Έχει μυστήριο, έχει αιφνιδιασμό, έχει ανατροπή, έχει κυνηγητό, και θίγει κοινωνικά θέματα όπως αυτά του ρατσισμού και της ταξικής ανισότητας.
70
Teo Ziakas
Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει, αλλά αξίζει τον χρόνο μας. Ούτως η άλλως μας δείχνει αρκετά πράγματα τα οποία ίσως δεν τα γνωρίζαμε.
70
Μπαστουνάς Γιώργος
Πρόκειται για μία σειρά, η οποία αξίζει την προσοχή σας, κυρίως για την πολύ ωραία διαμόρφωση και τον ικανότατο πρωταγωνιστή, παρά για το γεμάτο με αρκετές τρύπες σενάριο.
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
2021-01-04
Το πρώτο μέρος του Lupin κλείνει απότομα. Έχουμε ξαναδεί το ίδιο φαινόμενο στο Netflix. Συμβαίνει όταν η συνέχεια είναι εγγυημένη. Δε θα έχουμε ποτέ νομίζω παραπάνω καλοστημένα, υπομονετικά, ανάλαφρα crime thrillers με φυλετική και ταξική συνείδηση απ' όσα μπορούμε να αντέξουμε, οπότε είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη.
70
Νίκος Δρίβας
2021-01-12
Έχει πολλά ενδιαφέροντα twists ειδικά στα τελευταία επεισόδια, με μερικές ανατροπές να είναι κάπως υπερβολικές, ωστόσο οι πιο πολλές πετυχημένες και γενικά σε καμία περίπτωση δεν χαλάει το τελικά αποτέλεσμα.
70
Αγγελική Καρυστινού
2021-01-14
Οι ταξικές ανισότητες, το ζήτημα της φυλετικής ταυτότητας και ο ρατσισμός υποβόσκουν σε κάθε επεισόδιο, που αν και μερικές φορές προσπαθεί υπερβολικά να κάνει την έκπληξη, δεν χάνει σε καμία περίπτωση τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από μια καθαρά ψυχαγωγική σειρά.
70
Οδυσσέας Αλάμπρας
2021-01-10
Το μεγάλο κέρδος της σειράς είναι η απόσταση από τα πρωτότυπα κείμενα και την εποχή του Μορίς Λεμπλάν προκειμένου να μεταφερθεί πιο ομαλά στις σύγχρονες μέρες η μελαγχολική γοητεία ενός τζέντλεμαν του υποκόσμου, διανθισμένη από αστυνομικό μυστήριο και στοιχεία της heist μυθοπλασίας.
70
Λήδα Γαλανού
2021-01-08
Μέσα στην πολυτέλεια της γαλλικής μεγαλοαστικής τάξης και στο σκοτάδι των βιοποριστών, με μια διαρκή λάμψη παλαιού τύπου αλλά σ' ένα σενάριο απόλυτα μοντέρνο, ξεκινώντας μ' ένα θεαματικό heist και τελειώνοντας μ' ένα χαρακτηριστικό cliff hanger, το «Lupin» είναι εδώ για να αναδείξει την αξία του... καμουφλάζ, αλλά και να θυμίσει ότι κάποιοι άνθρωποι περνούν, έτσι κι αλλιώς, απαρατήρητοι στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις.
70
Μαρία Γκιούλη
2021-01-06
Το "Lupin" εν τέλει είναι μία σειρά που ευχαριστιέσαι να βλέπεις γιατί σε κάθε επεισόδιο η ελπίδα ότι δεν θα πιαστείς κορόιδο από τον πρωταγωνιστή είναι ζωντανή, αλλά μένει μη πραγματοποιήσιμη.
60
Μπάμπης Δούκας
2021-01-02
Σαν μία κλασική παραγωγή που ακολουθεί το format του heist, ακριβώς όπως το La Casa de Papel, δείχνει με μία πρώτη ματιά ενδιαφέρον. Δεν έχει τόση δράση αλλά είναι έξυπνο και ήρεμο.