Άκης Φωτόπουλος
2025-09-10
Η σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου είναι ατμοσφαιρική και ακριβής, αναδεικνύοντας τις συναισθηματικές εντάσεις και τις οικογενειακές σχέσεις με φυσικότητα. Η εναλλαγή μεταξύ παρελθόντος και παρόντος γίνεται με άνεση, προσφέροντας στον θεατή μια ολοκληρωμένη εικόνα της ιστορίας.
Κωνσταντίνος Αντωνάτος
2025-09-02
Σίγουρα δεν θα την προσπεράσω, αλλά δεν θα γίνει και η προτεραιότητά μου αυτή τη σεζόν. Δεν έχω τι άλλο να προσθέσω, όλα μια χαρά εδώ είναι.
Χριστίνα Κατσαντώνη
2025-09-04
Δυνατές ερμηνείες, αλλά και παρέλαση στερεοτύπων.
Ελισσαίος Βγενόπουλος
2025-09-06
Πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια μεταφοράς ενός λογοτεχνικού έργου στην τηλεόραση, με σεβασμό στον συναισθηματικό πυρήνα του. Και μας θυμίζει ότι οι ρίζες μοιάζουν με κουμπί “reset”: ό,τι κι αν χτίσεις μακριά, μια μέρα θα σε τραβήξουν πίσω για να ξαναθυμηθείς ποιος ήσουν πριν γίνεις “εσύ”.
Αλεξάνδρα Σκαράκη
2025-09-08
Η πρεμιέρα ήταν «βαριά» και λίγο αργή σε ρυθμό, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακή η Πέγκυ Τρικαλιώτη, με τις εκφράσεις στο πρόσωπό της να εναλλάσσονται πειστικά από πονεμένη χήρα σε μητέρα γεμάτη αγωνία. Καθώς «κυλούσε» το επεισόδιο, η ατμόσφαιρα χαλάρωσε δίνοντας χώρο σε μια πιο ανάλαφρη διάθεση.