80
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
Μια τρυφερή και γλυκιά ταινία με έξοχη φωτογραφία των Νορβηγικών τοπίων, απαλή και αισθαντική μουσική που μιλάει στη καρδιά του θεατή και έξοχες ερμηνείες. Ένα σύγχρονο love story με διάθεση για φιλοσοφικές αναζητήσεις περί τη ζωή και τον θάνατο.
70
Μαριλένα Ιωάννου
Cine.gr
Σκηνοθετημένη, δε, από την Eva Dahr, σπουδαία και παγκοσμίως καταξιωμένη Νορβηγίδα σκηνοθέτιδα, η ταινία καταφέρνει εκτός από μια σπουδαία πλοκή να συνδυάσει εξαιρετικά πλάνα σε χρώματα και φωτογραφία, απίστευτο δέσιμο των δυο παράλληλων ιστοριών, μυστήριο, τέχνη και μουσική που θα παρακινήσει τον θεατή να συμμετέχει συναισθηματικά. Αποτελεί, με αυτόν τον τρόπο, μια ιδιαιτέρως γλυκιά ιστορία που κατατάσσεται στις εξαιρετικές ταινίες του είδους της.
60
Δημήτρης Παπαμίχος
myFILM.gr
Για όσους είναι και αισθάνονται ρομαντικοί σ΄έναν κόσμο εχθρικό. Το "Love Story" της ...Νορβηγίας!
50
Κωνσταντίνος Κομματάς
myFILM.gr
Η ταινία με την εξαιρετική αισθητική της μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στην ενδιαφέρουσα καθημερινότητα των ευνοημένων κοινωνιών του βορρά, όπου οι άνθρωποι απαλλαγμένοι από τα «ευτελή» προβλήματα των κοινωνιών της κρίσης, μπορούν να ασχοληθούν με την κάλυψη των αναγκών της καρδίας ....που έπονται της ανάγκης να είναι γεμάτο το στομάχι!
30
Άγγελος Μαύρος
FreeCinema
Ευαισθητούλες (και) όχι σε σχέση (και) της λογοτεχνίας, του λεγάμενου ή της πιο ελαφράς, μπορεί να το λατρέψετε. Ορκισμένοι του ευρωπαϊκού Βορρά και της Ανδαλουσίας, θα το αντέξετε για τους διακόσμους. Οι υπόλοιποι αποταμιεύστε για ταξίδι στο Όσλο, όχι γι' αυτό.
16
Λουκάς Τζούρος
moviemonsters.gr
Αν και σε διαφορετικές εποχές οι δύο άντρες, η ιστορία και ο ρομαντισμός της ταινίας μοιάζει - και είναι - πολύ γλυκός και τρυφερός. Σε αυτό που χωλαίνει είναι η απεικόνιση και η εκτέλεση του έργου. Αρχικά, οι ηθοποιοί είναι μέτριοι, πότε έχουν εξάρσεις υποκριτικής και πότε είναι σαν να βαριούνται αλλά χωρίς κάποια δικαιολογημένη αιτία.