40
Γιώργος Ζερβόπουλος
Cine.gr
Σε γενικές γραμμές το δεύτερο Fantastic Four, στέκεται με σεβασμό στο δημιούργημα του Stan Lee (που όπως το συνηθίζει κάνει το καμέο πέρασμα του, σε μια ιδιαίτερα κεφάτη σεκάνς) έχοντας την αρωγή της Weta Technologies, που φροντίζει πολύ περισσότερο την «χυτή» φιγούρα του σέρφερ, που παραπέμπει σε Terminator 2, παρά τα επιμέρους εφέ, που μοιάζουν λιγάκι απρόσεχτα, για το επίπεδο μιας τέτοιας παραγωγής.
30
Ψηλέας Ψογκ
Cineχώς εδώ!
Αν και έχει πιο ενδιαφέρουσα ιστορία από εκείνη του Νο 1 και πολύ καλά εφέ, το Rise of the Silver Surfer είναι πολύ απογοητευτικό σκηνοθετικά.
0
Σπύρος Θωμόπουλος
CINEMANEWS.GR
Οι οπαδοί του κόμικ θ' απογοητευτούν με την ελαφρότητα που αντιμετωπίζεται ο χαρακτήρας του Silver Surfer και θα γελάσουν μέχρι δακρύων με τη φτηνή 'μεταμόρφωση' του Galactus, του όντος που τον ελέγχει. Οι υπόλοιποι θα βαρεθούν με την παιδιάστικη σκηνοθεσία, τις κακές ερμηνείες, τη γνωστή μάτσο φλυαρία και τα κρύα αστεία που στιγμάτισαν και την πρώτη ταινία.