75 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Γνώρισε την ομάδα πίσω από το μεγαλύτερο βιντεοπαιχνίδι πολλών παικτών όλων των εποχών. Όμως, σε έναν χώρο που εστιάζει στη δημιουργία κόσμων, ηρώων και θρύλων, οι δύσκολες μάχες δε δίνονται στο παιχνίδι, αλλά στο γραφείο.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ρομπ ΜακΕλχένι, Μέγκαν Γκανζ, Τσάρλι Ντέι
Πρωταγωνιστούν:Ρομπ ΜακΕλχένι, Σάρλοτ Νικντέο, Ντέιβιντ Χόρνσμπι, Άσλι Μπερτς
Διάρκεια:24-35
92
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2021-02-14
Οι σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες και η ανάπτυξή τους είναι υποδειγματική, κι ας πρόκειται για δραματικές συνθέσεις που έχουμε ξαναδεί αρκετές φορές σε σειρές παρόμοιου είδους. Όμως καθώς όλα περνούν μέσα από αυτή την κεντρική πάλη, μοιάζουν όλα φρέσκα και κάπως μοναδικά.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
IGN Greece
2021-02-12
Όλα μαζί συνθέτουν την διαδικασία δημιουργίας του επόμενου expansion ενός πολύ γνωστού MMO μέσω μερικών απίστευτα ξεκαρδιστικών καταστάσεων, αλλά παραδόξως αρκετά αληθινών.
80
Zedikous
Lord of the Series
2021-02-10
Σε ένα είδος που έχουμε αρκετές σειρές θα έλεγε κανείς, το Mythic Quest έρχεται για να μας προσφέρει μία κλασική συνταγή με αρκετά φρέσκα στοιχεία.
70
Γιώργος Μανίκας
astoixeiotos.wordpress.com
2021-02-08
Τα υπέρ της σειράς είναι το διακριτικό χιούμορ, οι πολύ καλές ερμηνείες και η ενδιαφέρουσα απεικόνιση μιας ολόκληρης κουλτούρας, την οποία, καλώς ή κακώς, δεν μπορώ να εκτιμήσω, αφού δεν υπήρξα ποτέ gamer.
70
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2021-02-06
Η σειρά Mythic Quest: Raven's Banquet μας κάνει να θέλουμε να ξεκινήσουμε το επόμενο επεισόδιο, προσφέρει καλές στιγμές, δίνοντας αυτό που περιμένει ο θεατής και τον ψυχαγωγεί όσο περισσότερο μπορεί.
70
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2021-02-04
Δεν χρειάζεται να είστε ούτε εξπέρ ούτε και σχετικοί με αυτήν την κουλτούρα για να παρακολουθήσετε και να το διασκεδάσετε με την ψυχή σας, καθώς αυτά που πραγματεύεται τελικά η σειρά είναι εμπειρίες και βιώματα με καθολικό χαρακτήρα.
60
Πάνος Κοκκίνης
Oneman.gr
2021-02-02
Η πραγματικότητα είναι ότι το Mythic Quest: Raven's Banquet σωστά κερδίζει πόντους για το γεγονός ότι ασχολείται με μια βιομηχανία που είναι απείρως μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της τηλεόρασης και του κινηματογράφου μαζί. Αλλά, παρότι το 'μπίντζαρα' μέσα σε μια νύχτα, δεν διαθέτει εκείνο το cast βεληνεκούς που θα του επέτρεπε να ανέβει επίπεδο στη εκτίμησή μας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση