78 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια νεαρή μηχανικός υπολογιστών που εργάζεται μαζί με τον φίλο της σε μια μεγάλη εταιρεία της silicon valley, υποψιάζεται ότι η ξαφνική εξαφάνισή του έχει σχέση με την συγκεκριμένη εταιρεία.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Άλεξ Γκάρλαντ
Πρωταγωνιστούν:Σονόγια Μιζούνο, Νικ Όφερμαν, Τζιν Χα, Ζακ Γκρένιερ
Διάρκεια:50
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
83
Nikos Vel
Lord of the Series
2020-05-18
Αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει από το Devs είναι το πραγματικά πρωτότυπο σενάριο του, που φυσικά οφείλεται στον μοναδικό Alex Garland, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους μοναδικά projects. Οι στιγμές που αντικρίζουμε στην ουσία του αυτό το ανατριχιαστικό τεχνολογικό εύρημα για το οποίο "μιλάει" η σειρά, είναι αδιαπραγμάτευτα απολαυστικές είτε είσαι λάτρης του sci-fi, είτε όχι.
80
Ανδρέας Κύρκος
Avopolis Music Network
2020-05-16
Η σειρά προσφέρεται για όσους θέλουν κάτι πιο στιβαρό από το Mr. Robot αλλά και κάτι πιο γειωμένο από το εφετζίδικο Westworld.
80
Κωνσταντίνος Καραγάνης
Cinefreaks.gr
2020-05-14
Το Devs είναι ένα εξαιρετικό δείγμα πολύπλοκης γραφής. Αιτιότητα εναντίον ελεύθερης βούλησης, και όλο αυτό δοσμένο με θρησκευτικές αλληγορίες, και με δόσεις κβαντικής τεχνολογίας. Μην ξεχνάς: Βλέπεις δημιούργημα του Garland, ο οποίος καταφέρνει περίτεχνα να μπλέξει επιστημονική φαντασία, με μυστήριο, αγωνία, και, φυσικά, τρόμο.
80
CINEMODE
Cinemode.gr
2020-05-12
Το "Devs" αποτελεί μια special τηλεοπτική σειρά, που οι θαυμαστές του sci-fi είδους θα απολαύσουν, ενώ για κάποιους άλλους, η μελαγχολική ατμόσφαιρα και ο σκοτεινός τόνος μπορεί να τους αποθαρρύνει.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
IGN Greece
2020-05-10
Μια σειρά που μαγνητίζει, φοβίζει και μας κάνει ακόμα πιο περίεργους για να δούμε το επόμενο επεισόδιο. Κι ας είναι μίνι σειρά.
80
Βίκυ Μοσχονησιώτου
MOVE IT
2020-05-08
Σίγουρα το Devs δεν είναι για όλους. Αν δε θέλετε να βασανίσετε το κεφάλι σας με κβαντικές καταστάσεις και τις φανατικές ιδέες ενός τεχνομεσία καλό θα είναι να το αποφύγετε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείτε. Οι υπόλοιποι ίσως να βρείτε ένα κομμάτι ποίησης εκεί μέσα.
80
Λάζαρος Κολαξής
THIS IS NOT A BLOG
2020-05-06
Πόσοι προσπάθησαν να μας υπενθυμίσουν πως στο τέλος της ημέρας, η επιστήμη και η τεχνολογία δεν πρέπει να απαξιώνουν τη ζωή; Ε, ο Garland και η παρέα του το κάνουν, συμπαρασύροντας μας σε ένα σπάνιο τηλεοπτικό ταξίδι, γεμάτο έντονα συναισθήματα, υπερβατικές εικόνες και μεθυστικά ηχοτόπια.
70
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
Luben
2020-05-04
Το ίδιο έλεγα για το Annihilation, το ίδιο λέω και τώρα. Δεν είναι τέλειο, αλλά τουλάχιστον ευτυχώς δεν είναι τέλειο.
70
Νίκος Γιακουμέλος
Smassing Culture
2020-05-02
Το Devs είναι μια νέα, δύσκολη τηλεόραση που έχουμε ανάγκη και θέλουμε να βλέπουμε πιο συχνά στις οθόνες μας. Και όσο περισσότερο συζητάμε για τον Garland, τελικά τόσο καλύτεροι γινόμαστε οι ίδιοι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση