87 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Ένας κυνηγός βαμπίρ αγωνίζεται να σώσει μια πόλη που πολιορκείται από έναν στρατό τεράτων που καθοδηγούνται από τον κόμη Δράκουλα.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Γουόρεν 'Ελις
Πρωταγωνιστούν:Ρίτσαρντ Άρμιταζ, Τζέιμς Κάλις, Γκρέιαμ ΜακΤάβις, Τζέσικα Μπράουν Φίντλεϊ
Διάρκεια:22-31
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Γιώργος Ρομπόλας
Esquire
2020-04-08
Οι απρόσμενες εναλλαγές στην πλοκή, οι ανθρώπινοι και όχι χάρτινοι χαρακτήρες, η ατμόσφαιρα που μυρίζει θειάφι και η πανταχού παρούσα αίσθηση ότι τα μεγαλύτερα τέρατα κρύβονται στο παρελθόν των ανθρώπων κάνει το Castlevania κάτι πολύ περισσότερο από ένα πολύ επιτυχημένο animation του Netflix. Το κάνει ένα μικρό κομψοτέχνημα, ένα απειλητικά ενήλικο και σκοτεινό παραμύθι.
90
Σοφία Ευαγγελίδου
kasseta.gr
2020-04-06
Η τρίτη σεζόν όμως, η οποία κλείνει με τέσσερα μεγάλα cliffhangers, εμβαθύνει ακόμα παραπάνω στη ψυχοσύνθεση των ηρώων και εξετάζει πιο ενήλικες θεματολογίες. Χειραγώγηση, καλό και κακό, υποκρισία, βαναυσότητα και δίψα για εξουσία είναι λίγα μόνο από τα θέματα που θίγονται!
86
Chris
Lord of the Series
2020-04-04
Η 3η Season διάλεξε ένα διαφορετικό μονοπάτι αφήγησης και ενώ δεν με έκανε να χάσω το ενδιαφέρον μου καθώς την σκέφτομαι δεν πιστεύω πως πρόσφερε κάτι ουσιώδες για τους τρεις κεντρικούς χαρακτήρες. Αντίθετα απόλαυσα αρκετά το Story του Hector και τις νέες του γνωριμίες.
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2020-04-02
Είναι μακράν η πιο βίαιη σειρά που έχει κάνει ποτέ το Netflix, ενώ φέτος χρησιμοποιεί για πρώτη φορά και το σεξ ως όπλο χειραγώγησης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση