83 Βαθμολόγιο
με βάση 29 κριτικές
10.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια διαλυμένη οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με αναμνήσεις που τη στοιχειώνουν από το παλιό σπίτι και τα όσα τρομακτικά συνέβησαν και τους έκαναν να φύγουν από εκεί.

Είδος:Δράμα, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μάικ Φλάναγκαν
Πρωταγωνιστούν:Μίσιελ Χούισμαν, Κάρλα Γκουτζίνο, Τίμοθι Χάτον, Χένρι Τόμας
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2018-10-20
Μια σειρά που συνδυάζει μυστήριο, τρόμο και συγκίνηση με ιδανικό τρόπο!
90
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
Luben
2018-10-18
Όντας ουσιαστικά μια σειρά βαθιά συναισθηματικού και σχεσιακού οικογενειακού τρόμου, καταφέρνει να αναμετρηθεί με τις προκλήσεις ενός σκληρού οικογενειακού δράματος με μεγάλη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στην γραφή και τον ρυθμό. Είναι στιγμές που νιώθεις την οθόνη πραγματικά να πάλλεται από δραματική ένταση, καθώς ο Flanagan προσεγγίζει την οικογένεια Crain σαν μια αδύνατη συνθήκη που κάπως καταφέρνει να συγκρατείται σε τάξη όσο τα πάντα γύρω της καταρρέουν.
90
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2018-10-16
Το Haunting of the Hill House μπορεί να κάνει ακόμα και τους αμετανόητους αντι-horrorάδες να το νιώσουν στο πετσί τους. Να ανατριχιάσουν, να βρίσκονται σε εγρήγορση λες και κρίνεται η δική τους ψυχολογική και πνευματική ύπαρξη. Και στο τέλος κάθε επεισοδίου έρχεται μια ανατροπή, κάτι που πραγματικά θα σου στροβιλίσει το μυαλό.
90
Αποστόλης Σαμακοβλής
Simplylife.gr
2018-10-14
Θα το γράψω απλά και κατανοητά: «The Haunting of Hill House, τι σειράρα είσαι!»
80
Θάνος Γελαλής
Athens Voice
2018-10-12
Η σειρά έχει μία βαθύτερη πλοκή που προσεγγίζει τη σχέση μιας οικογένειας που διαλύθηκε από τις μεταφυσικές δυνάμεις του σπιτιού, αλλά και τα ίδια τα λάθη των μελών της. Οι χαρακτήρες της δηλαδή δεν εξυπηρετούν απλώς το να γίνει τρομακτική η σειρά, αλλά είναι χαρακτήρες με υπόσταση, που μπορούν σταθούν για δέκα επεισόδια κρατώντας την πλοκή ενδιαφέρουσα.
80
Αχιλλέας Βασιλείου
Cinepivates
2018-10-10
Μια σειρά που καταφέρνει και να μας τρομάξει με τα φαντάσματα της αλλά και να μας κερδίσει με τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες του. Συνδυάζει τον παλιομοδίτικο τρόπο της δεκαετίας του 70 και τον ανανεώνει στην εποχή της τηλεοπτικής πλατφόρμας του Netflix. Σκέτη απόλαυση!
80
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
clickatlife
2018-10-08
Συνδυάζοντας το είδος του τρόμου με τις δυσλειτουργίες μιας οικογένειας, την ψυχολογία και τους ψυχαναγκασμούς των ηρώων και τις συνέπειες των πράξεων του καθένα στους υπολοίπους καταλήγει στο γεγονός πως τα φαντάσματα δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο τα τραύματα των ηρώων.
80
Νάκης Αντωνίου
must
2018-10-06
Είναι μια εξαιρετική παραγωγή, κυρίως αν είσαι φαν τέτοιων σειρών και ταινιών.
80
Άρης Αλεξανδρής
The Curly Sue
2018-10-04
Το The Haunting of Hill House θίγει ένα θέμα ταμπού: Το στίγμα που η οικογένεια αφήνει στον άνθρωπο για όλη του τη ζωή. Πέρα από την αγάπη και τα εφόδια, το σπίτι μας κληροδοτεί τραύματα, εμπόδια, δυσλειτουργίες. Ακόμη κι αυτοί που θέλουν το καλό μας, μπορεί να μας βλάψουν κατά λάθος. Δεν φταίνε τα φαντάσματα, δεν φταίει το σκότος της κακίας. Φταίει η ανθρώπινη φύση.
70
Γιάννης Λυμπέρης
MOVE IT
2018-10-02
Το "The Haunting of Hill House" δεν επιλέγει τον εύκολο δρόμο. Δεν δίνει εύκολες λύσεις αλλά παραμένει την ίδια στιγμή περίπλοκο και απλό όσο και οι σχέσεις σε μια οικογένεια που έχει ζήσει μια τραγωδία. Τηλεοπτικά είναι μια σειρά που σε κάνει να νοιάζεσαι για τους ήρωές της και γι' αυτό ακριβώς θα αποζητούσες μια πιο "διαυγή" λύση.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση