88 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
7.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6

Περίληψη

Ο Μπότζακ επιστρέφει στην οθόνη ως πρωταγωνιστής του "Φίλμπερτ", της καινούριας αστυνομικής σειράς της Πρίνσες Κάρολιν. Και η τρέλα καλά κρατεί!

Είδος:Δράμα, Κιν. Σχέδια, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ραφαέλ Μπομπ-Γουάκσμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:Γουίλ Αρνέτ, Άαρον Πολ, Έιμι Σεντάρις, Άλισον Μπρι
Διάρκεια:25
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
100
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2018-12-12
Μια σπαρταριστή και συχνά συγκλονιστική πραγματεία για την κατάθλιψη, τις καταχρήσεις, το σταριλίκι, την περιπλάνηση στο ναρκοπέδιο των σχέσεων, τις παγίδες της ατέρμονης ρομαντικής προσμονής, τη διαπίστωση (συνήθως με τραγική καθυστέρηση) ότι όταν τελειώνουν οι διεγέρσεις και οι ψευδαισθήσεις «το μόνο που έχουμε σ' αυτόν τον τρομακτικό κόσμο είναι οι δεσμοί που κάνουμε με τους άλλους».
100
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
Luben
2018-12-10
Πέντε κύκλους μετά, καμία άλλη σειρά δεν μας τσακίζει την ψυχή όπως το BoJack Horseman.
90
Λάζαρος Κολαξής
THIS IS NOT A BLOG
2018-12-08
Πέντε σεζόν μετά, οι δημιουργοί του Bojack συνεχίζουν να μοιράζουν ανόθευτη κατάθλιψη, κοινωνική κριτική και χιούμορ, χωρίς όμως να επαναπαύονται σε μια συγκεκριμένη φόρμουλα.
80
Σόλωνας Παπαγεωργίου
Comicdom
2018-12-06
Το BOJACK HORSEMAN επέστρεψε δυναμικά. Ίσως η πέμπτη σεζόν να μην είναι τόσο "δυνατή" όσο η τέταρτη, σίγουρα όμως αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα, άρτια δουλειά, ικανή να συγκριθεί με σειρές-τιτάνες, όπως το RICK AND MORTY, αλλά και τα κλασικά SIMPSONS και SOUTH PARK.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου
IGN Greece
2018-12-04
Ένα από τα καλύτερα ενήλικα animation, το "BoJack Horseman" και η πέμπτη του σεζόν, είχε ακόμα περισσότερο γέλιο -meta και μη-, καυστικά σχόλια, διασκεδαστικό κι εν γένει απόλυτα απολαυστικό.
80
Κυριάκος Στεργιάδης
Unboxholics.com
2018-12-02
Ποτέ δεν περίμενα μια σειρά κινουμένων σχεδίων να περνάει τόσα μηνύματα, τόσο επίκαιρη σάτιρα και επικό τρολάρισμα στην σύγχρονη κοινωνία, μέσα από το πρίσμα των φλας, της δημοσιότητας και της σαθρής βιομηχανίας του Hollywood.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση