76 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ο Τζεφ, ένας διάσημος παρουσιαστής παιδικής εκπομπής, αγωνίζεται να διατηρήσει τη λογική του, καθώς η οικογένειά του διαλύεται.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέιβ Χόλσταϊν
Πρωταγωνιστούν:Τζιμ Κάρεϊ, Φρανκ Λαντζέλα, Κάθριν Κίνερ, Τζούντι Γκριρ
Διάρκεια:22
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
90
Πάνος Κοκκίνης
Oneman.gr
2018-10-16
Ξεχάστε τον Jim που ξέρατε. Πάρτε αγκαλιά ένα κουτί χαρτομάντιλα. Και απολαύστε χωρίς ενοχές την καλύτερη -και πιο 'εκρηκτική' - dramedy της χρονιάς.
80
Μιχάλης Σταύρου
ΠΑΡΑΘΥΡΟ
2018-10-14
Μόνο ένας Jim Carrey θα μπορούσε να διαχειριστεί έναν τόσο δύσκολο χαρακτήρα, αφού το "Kidding" δεν είναι ούτε η τρελή κωμωδία με τις γκριμάτσες, στις οποίες έχουμε αγαπήσει τον ηθοποιό, ούτε έχει τη γλυκιά αίσθηση του "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", όπου τον λατρέψαμε. Είναι όλα και τίποτα μαζί.
80
Centinel
Geek Cultura
2018-10-12
Έχω ως σημαντικό κριτήριο αξιολόγησης το κατά πόσο μια σειρά ή ένας κύκλος αξίζει το χρόνο, που θα της αφιερώσω, Το Kidding τον άξιζε δίχως καμία αμφιβολία, δίνοντας μια όμορφη ιστορία με έναν κεντρικό χαρακτήρα, που στην πραγματικότητα θα τον λέγαμε αφελή αλλά δεν γίνεται να μην τον αγαπήσεις ή έστω συμπαθήσεις.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2018-10-10
Έίναι πάντα σαγηνευτικό (εντάξει, δεν είμαι εντελώς αντικειμενικός) να παρακολουθεί κανείς άλλη μία συντριπτική ερμηνεία του Τζιμ Κάρεϊ καθώς ακροβατεί επιδέξια ανάμεσα στον κωμικό οίστρο και την αγχώδη ενσυναίσθηση των πάντων.
80
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2018-10-08
Το "Kidding" είναι μια από τις καλύτερες σειρές που μπορείτε να δείτε: αληθινή, συγκινητική και πάνω από όλα ανθρώπινη.
80
Παναγιώτα Ξενιτίδου
Newsfilter.gr
2018-10-06
Πρώτον, αν και εισερχόμαστε στο χώρο της παιδικής τηλεοπτικής βιομηχανίας, η σειρά αυτή απευθύνεται και είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες και δεύτερον ότι είναι μια ωμή και απόλυτα σύγχρονη σειρά που ασχολείται με διάφορα ανθρώπινα βάσανα και θα πρότεινα σε όλους να την παρακολουθήσουν.
70
Αλέξανδρος Κυριαζής
FilmBoy
2018-10-04
Το Kidding σίγουρα δεν είναι για όλους. Δεν είναι μια σειρά που χαζεύεις για να περάσει η ώρα. Ο συνδυασμός ψυχοπλακώματος και παιδικής εκπομπής θα κάτσει πολύ βαρύς σε πολλούς, όμως αν δε φοβάστε να κοιτάξετε στα κατώτερα στρώματα της ανθρώπινης ψυχής, δώστε του μια ευκαιρία.
50
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
Luben
2018-10-02
Δυστυχώς, το Kidding ήταν κάπως συμπαθητικό, αλλά τελείως τζούφιο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση