87 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
8.8 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Διεθνείς αστέρες της γαστρονομίας επαναπροσδιορίζουν το γκουρμέ φαγητό με πρωτοποριακά πιάτα και δελεαστικά επιδόρπια.

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέιβιντ Γκελμπ
Διάρκεια:50
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Άννα Τζούτζου
BFFs
2018-08-06
Με εξαίρεση 2, 3 σεφ, όλοι οι υπόλοιποι έχουν αστέρια Michelin και τα εστιατόρια τους ανήκουν στα 50 καλύτερα του κόσμου. Αυτό που σου προσφέρει το Chef's table είναι κάτι που δύσκολα μάλλον μπορείς αλλιώς να ζήσεις κι αυτό δεν είναι άλλο από το να μπεις μέσα σε αυτά. Βλέπεις πώς λειτουργούν τέτοιου είδους κουζίνες, πόσο σημαντική είναι η απίστευτα σκληρή δουλειά και το μαγευτικό αποτέλεσμα της. Πιάτα που ξυπνάνε συναισθήματα, πιάτα βγαλμένα από τη ζωή και με ομορφιά ισοδύναμη γνωστών έργων ζωγραφικής.
90
Γιώργος Ρομπόλας
Esquire
2018-08-04
Ταξίδια σε όλο τον κόσμο, κινηματογράφηση και διεύθυνση φωτογραφίας για Όσκαρ, αφήγηση που χαρίζει μαθήματα ζωής στο καλύτερο -αν μου επιτρέπεται- food show που γυρίστηκε ποτέ.
80
Νάνσυ Κωστακοπούλου
Ladylike.gr
2018-08-02
Αυτή ακριβώς είναι και η συνταγή επιτυχίας αυτής της σειράς. Το γεγονός ότι τα πανάκριβα, γκουρμέ και απρόσωπα πιάτα, που έχουν την ευκαιρία να γευτούν λίγοι άνθρωποι στον κόσμο, αποκτούν ένα πρόσωπο, γίνονται οικεία και ανακαλύπτουμε την ιστορία πίσω από αυτό. Κάπως έτσι απομυθοποιείται η γκουρμέ κουζίνα, η οποία θεωρείται από πολλούς σνομπ και καθόλου προσιτή, ενώ παράλληλα το κοινό ταξιδεύει σε γωνιές που ίσως δεν θα έβλεπε ποτέ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση