70 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η σειρά βασίζεται στις ιστορίες του Stephen King και διασυνδέει τους χαρακτήρες και τις θεματικές από τη φανταστική πόλη του Castle Rock.

Είδος:Τρόμου, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Sam Shaw, Dustin Thomason
Πρωταγωνιστούν:Melanie Lynskey, André Holland, Bill Skarsgård, Sissy Spacek
Διάρκεια:60
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-08-08
Μία από τις πιο καλογυρισμένες και καλοπαιγμένες σειρές μυστηρίου που έχω συναντήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Απαλλαγμένη από την α λα Σπίλμπεργκ σεντιμεντάλ νοσταλγία (πιτσιρίκια με ποδήλατα υπό το σεληνόφως) του Stranger Things ή τους b-movie περιορισμούς του Channel Zero, φερ' ειπείν.
80
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-08-06
Είναι καλοφτιαγμένο, έχει καλό καστ, καβαλάει το κύμα επιτυχίας του Stranger Things και του It και όλων αυτών των πραγμάτων, είναι διασκεδαστική μαζική νοσταλγική pop τηλεόραση.
70
Στέργιος Πουλερές
2018-08-04
Όταν όλα αυτά φτιάχνονται από τον μετρ Στίβεν Κινγκ και πλαισιώνονται από τον ευφάνταστο Τζ. Τζ. Έιμπραμς, το αποτέλεσμα έχει ένα πολύ ανώτερο πάτωμα, αλλά και ταβάνι. Απέχει πολύ από το πάτωμα, θέλει όμως μια μικρή λεπτομέρεια για να το οδηγήσει κοντά στο ταβάνι. Αν το βρει, δημιουργεί νέες δυνατότητες στην παραμυθία τρόμου του Κινγκ. Αν όχι, τότε το Castle Rock θα είναι απλά μια πολύ καλή σειρά που ποτέ δεν θα γίνει κόλλημα ή αιτία πόρωσης.
50
Βαγγέλης Λημνιώτης
2018-08-02
Ίσως να μην είναι σωστή επιλογή να βάζεις τον συμπυκνωμένο τρόμο ενός βιβλίου ή μιας ταινίας και να τον απλώνεις, άρα αποδυναμώνεις, σε πολλά επεισόδια. Κι αυτό συμβαίνει στο Castle Rock. Υπάρχουν αρκετές στιγμές που μοιάζουν ανούσιες ή σε ξεμακραίνουν από την αύρα μυστηρίου και τρόμου που διαθέτει ο κόσμος του Κινγκ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση