80 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Η επιτυχία της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία διακυβεύεται: όμηροι και ληστές εξαντλούνται και καρδιοχτυπούν ολοένα και περισσότερο, κορυφαίοι επιστήμονες εντοπίζουν το σπίτι όπου καταστρώθηκε το σχέδιο, ενώ η αστυνομία πλησιάζει στην ταυτότητα του Καθηγητή. Θα καταφέρουν άραγε να εκπληρώσουν το σχέδιό τους;

Είδος:Εγκλήματος, Μυστηρίου
Χώρα:Ισπανία
Δημιουργός:Άλεξ Πίνα
Πρωταγωνιστούν:Ούρσουλα Κορμπερό, Ιτσιάρ Ιτούνιο, Άλβαρο Μόρτε
Διάρκεια:42
80
Αντώνης Γκούμας
2018-05-06
Μια σειρά που παθιάζει, επέστρεψε με έναν εξίσου καλό δεύτερο κύκλο με τον πρώτο και τώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τρίτο κύκλο της, επομένως αν δεν την έχετε δει ξεκινήστε την.
80
Παναγιώτα Τζιοβανάκη
2018-05-04
Η δεύτερη σεζόν ειδικά ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, αφού πολλές απρόβλεπτες κινήσεις θέτουν το τέλειο σχέδιο σε κίνδυνο και τον ατρόμητο τελικά Profesor σε άμεση δράση. Μάλιστα στη τελευταία σεζόν με την αποκάλυψη των κινήτρων του Profesor που τον οδήγησαν να στήσει αυτό το σχέδιο, αναδεικνύεται και η ιδεολογία πίσω από όλη τη πλοκή, χωρίς ωστόσο οι δημιουργοί να την «τρίβουν» στο πρόσωπο του θεατή.
80
Παύλος Γκουγιάννος
2018-05-02
Μία εξαιρετικά καλογυρισμένη σειρά, που παρά το κλειστοφοβικό, ως επί τω πλείστον, περιβάλλον, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, δημιουργώντας χαρακτήρες που σίγουρα θα μείνουν χαραγμένοι στο μυαλό όσων την δουν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση