66 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια ομάδα φίλων που βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο σαλέ στις Γαλλικές Άλπεις πέφτει σε μια θανάσιμη παγίδα, καθώς βγαίνει στο φως ένα σκοτεινό μυστικό του παρελθόντος.

Είδος:Θρίλερ, Μυστηρίου
Χώρα:Γαλλία
Πρωταγωνιστούν:Κλοέ Λαμπέρ, Φιλίπ Ντισό, Εμιλί ντε Πρεϊσάκ, Μαρκ Ρούκμαν
Διάρκεια:52
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Μάνος Νομικός
Athens Voice
2018-08-10
Ένα από τα γερά θρίλερ, ιδανικό για binge watching μέσα σε ένα σαββατοκύριακο.
80
Νάκης Αντωνίου
must
2018-08-08
Η σκηνοθεσία είναι άριστη, το τοπίο είναι ειδυλλιακό (έξω το όλο μυστήριο του θέματος) και το καστ φανταστικό. Παρόλο που τα έξι επεισόδια θα σε κρατήσουν καθηλωμένο για 2 μέρες είναι μια εξαιρετική παραγωγή που πρέπει να εντάξεις στα must watch σου όσο κάθεσαι χαλαρά σπίτι.
60
horrormovies.gr
Horrormovies.gr
2018-08-06
Το «The Chalet» καταφέρνει να περάσει τη βάση και η θετική όψη του υπερισχύει της αρνητικής. Δεν πρόκειται για κάτι σπουδαίο αλλά για μια φιλότιμη προσπάθεια γυρισμένη με επαγγελματική συνέπεια και μεράκι.
60
Λάζαρος Κολαξής
THIS IS NOT A BLOG
2018-08-04
Όσο οι πρωταγωνιστές περιπλανιούνται στο χωριό, που θυμίζει ένα μέρος ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο περιμένοντας να τιμωρηθούν ή να συγχωρεθούν για τις αμαρτίες τους, ο θεατής έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του. Παρ' όλα αυτά, η μικρή διάρκεια και η ολοκληρωτική λύση του μυστηρίου στο τελευταίο επεισόδιο λειτουργούν σαν το αγγελάκι στον ώμο, το οποίο προσπαθεί να σε πείσει να μην παρατήσεις τη σειρά.
50
Aπόστολος Κίτσος
MOVE IT
2018-08-02
Συνεχή φλασμπάκ στο παρελθόν με σκοπό να παρουσιαστεί η αρχική ιστορία και πάνω της να κουμπώσουν τα γεγονότα του παρόντος, όμως με εμφανές πρόβλημα έλλειψης ρυθμού και κάπως ξεκούρδιστο μοντάζ που ποτέ δεν κατορθώνει να σε κάνει να ενστερνιστείς την απειλή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση