73 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
8.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Μετά την αναγκαστική προσγείωση σε έναν εξωγήινο πλανήτη, η οικογένεια Ρόμπινσον παλεύει να σωθεί και να διαφύγει. Όμως, παντού παραμονεύουν κρυμμένοι κίνδυνοι.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Έργουιν Άλεν, Ματ Σαζάμα, Μπερκ Σάρπλες
Πρωταγωνιστούν:Μόλι Πάρκερ, Τόμπι Στίβενς, Μαξ Τζένκινς, Πάρκερ Πόζι
Διάρκεια:48-66
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Γιώργος Κρασσακόπουλος
FLIX
2018-04-14
Με την σκηνογραφία να βρίσκει τον κατάλληλο τόνο ανάμεσα στο υποψιασμένα ρετρό και το «βρώμικα» αληθοφανές και τα ειδικά εφέ να κάνουν το σύμπαν της σειράς εξαιρετικά πιστευτό, το «Lost in Space» απαιτεί την προσοχή και στο αισθητικό κομμάτι, μα αυτό που τελικά σε κερδίζει, είναι ο τρόπος του να κάνει «κλασική» τηλεόραση για ένα σύγχρονο κοινό και να σου θυμίζει το αυτονόητο: η ποπ ελαφρότητα δεν είναι απαραίτητο να είναι ανούσια ή κενή. Κι αυτή εδώ η σειρά, ευτυχώς δεν είναι σίγουρα τίποτα από τα δύο.
80
leonidas1701
Geek Cultura
2018-04-12
Η σειρά είναι όντως ένα Sci-Fi family – Drama που μπορεί να αργεί να το δείξει αλλά μπορεί να το δει όλη η οικογένεια και σίγουρα θα σας καθηλώσει και θα σας εκπλήξει πολλές φορές. Άλλες φορές πάλι θα σας κάνει να μπερδευτείτε (λόγω των flashbacks που είπαμε) αλλά θα πιάσετε άμεσα το νόημα μετά από τα πρώτα επεισόδια. Υπάρχουν και πολλοί ακόμα χαρακτήρες που παίζουν και δίνουν το κάτι παραπάνω στην σειρά ώστε να μην περιορίζεται στην οικογένεια Robinson .
80
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2018-04-10
Τα εφέ και η δημιουργία του σκηνικού έχουν μια χαρακτηριστική απλότητα και αποπνέουν μια άνεση. Όλο αυτό αντικατοπτρίζεται στην πολύ άνετη εξέλιξη της ιστορίας. Δεν τίθεται ζήτημα «δυσπεψίας» ως προς τον θεατή. Δεν είναι κάποιο sci-fi αριστούργημα, αλλά έχει όλα τα φόντα να γίνει. Κι αυτό τεκμαίρεται από το ότι η πρώτη σεζόν αποτέλεσε τον πρόλογο. Τις λεγόμενες συστάσεις.
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2018-04-08
Όσο για την πρωταγωνιστική οικογένεια, σε ένα τηλεοπτικό τοπίο γεμάτο αντι-ήρωες, πιο κυνικό από αυτό που φιλοξενούσε κάποτε το 'Lost in Space', οι πιο περίπλοκοι μα πάντα Καλοί Άνθρωποι Robinsons είναι γλυκιά ανάσα. Μαζί με την απολαυστικά ραδιούργα Dr. Smith της Parker Posey είναι σωστός συνδυασμός. Εάν τους το επιτρέψει μια δεύτερη, λιγότερο φλύαρη σεζόν, στην πλάτη του Ρομπότ μπορούν να κάνουν το ride της ζωής τους.
70
Αντιγόνη Αδαμοπούλου
kmag
2018-04-06
Απόλυτα πιστό στο sci-fi genre, το "Lost In Space" είναι μία περιπέτεια με το σασπένς, το χιούμορ, τη δράση και τις ανατροπές να προχωρούν αρμονικά όσο ξετυλίγεται η ιστορία της οικογένειας Robinson.
70
Λάμπρος Καραβίδας
Parallaxi Magazine
2018-04-04
Γενικά το Lost in Space είναι μια sci-fi σειρά δράσης για όλη την οικογένεια. Κυλά ευχάριστα και τα εκπληκτικά του γραφικά σε συνδυασμό με τους, κατά κύριο λόγο, καλογραμμένους χαρακτήρες σε κάνουν να νιώθεις πως βλέπεις 10 μικρές ταινίες.
60
Απόστολος Κίτσος
MOVE IT
2018-04-02
Καλλιτεχνική παραγωγή ικανοποιητικότατη, ασφαλές περιβάλλον παρακολούθησης για ένα κυριακάτικο απόγευμα, μια αβάσταχτη (αλλά και εύκολη στο μάτι) ποπ ελαφρότητα που παρακολουθείται στο ρελαντί και σαφώς θα ανανεωθεί για νέες σεζόν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση