88 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Η σειρά ακολουθεί δυο ξαδέρφια, τους Earn Marks (Glover) και Alfred Marks (Brian Tyree Henry) που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους στην μουσική σκηνή της Ατλάντα. Ο Earn είναι ο μάνατζερ του ξαδέρφου του που προσπαθεί να ξεκινήσει καριέρα ως ράπερ.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Donald Glover
Πρωταγωνιστούν:Donald Glover, Brian Tyree Henry, Keith Stanfield, Zazie Beetz
Διάρκεια:30
100
Γιάννης Λυμπέρης
2018-05-10
Το "Αtlanta" επέστρεψε με 11 νέα επεισόδια, αλλά κάναμε ένα λάθος. Δεν είναι μία από τις καλύτερες, είναι η καλύτερη σειρά του 2018. Δεν προσπάθησε να γίνει μεγαλύτερο, εντυπωσιακότερο, με ένα σωρό guests. Ακολούθησε απλά τη ζωή των ηρώων του. Και κατάφερε, χωρίς την παραμικρή σεναριακή φλυαρία, χωρίς συναισθηματικές ακρότητες και εκβιασμούς, να σε κάνει να συμπαθείς και να νοιάζεσαι για την τύχη του Earn και του Paper Boi. Ο Darius δεν έχει ανάγκη, είναι μια κατηγορία μόνος του...
95
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-05-08
Στην δεύτερη σεζόν η δομή η ίδια χαλαρώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το αποτέλεσμα αποκτάει μια Lynch-ιανή αίσθηση, αλλά όχι τόσο αιθέρια και ονειρική. Είναι περισσότερο ριζωμένη στην άμεση μαύρη εμπειρία, αλλά παραμένει θολή στο μάτι. Ίσως, με έναν τρόπο, αυτό να προσπαθεί να κάνει πλέον ο Glover: να μετατρέψει το παράξενο σε κάτι χειροπιαστό και άμεσο, προσπαθώντας να μην θυσιάσει ούτε την παραξενιά ούτε την αμεσότητά του.
90
Λίνα Μανδράκου
2018-05-06
Ο Ντόναλντ Γκλόβερ δεν κάνει μια σειρά gangsta. Δεν αναπαράγει τα κλισέ, μα τα αποδομεί. Τα «ζόρικα» παιδιά του Atlanta δεν είναι παρά τραγικοκωμικές καρικατούρες που, ενώ θέλουν να μιμούνται τη μαγκιά των κακών παιδιών στις αντίστοιχου είδους σειρές, το μόνο που καταφέρνουν είναι να βαδίζουν από γκάφα σε γκάφα. Ναι, το Atlanta είναι σούπερ κωμικό.
90
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-05-04
Εκτός όμως από το σενάριο, εκτός από την ιδιοφυή σκηνοθεσία, εκτός από την αλήθεια που εκπέμπουν ακόμα και οι πιο σουρεάλ καταστάσεις, η μαγεία του Atlanta έγκειται κυρίως στο υποβλητικό mood και στα υψηλά αισθητικά κριτήρια με τα οποία ανακοινώνει διαρκώς την υψηλή του υπόσταση σε μια τηλεοπτική αρένα όπου τα πάντα -ακόμα και οι πιο υψηλού πρεστίζ σειρές- δειλιάζουν ενώπιον της καλλιτεχνικής ταμπέλας, ταμπουρωμένες στην ασφάλεια της «ψυχαγωγίας».
65
LorneMalvo
2018-05-02
Η κινηματογράφιση, με αποκορύφωμα το δημοφιλές πλέον έκτο επεισόδιο, έπιασε νέες κορυφές, αποτελώντας κορυφαίο δείγμα της σύγχρονης τηλεόρασης. Δυστυχώς, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, το σενάριο είναι εκείνο που μου στερεί τη δυνατότητα να απολαύσω τη σειρά, όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Για άλλη μια φορά, τα σουρρεαλιστικά στοιχεία της σειράς μου φάνηκαν άγαρμπα τοποθετημένα, ενώ η αφήγηση με προβλημάτισε αρκετά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση