61 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
5.8 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Ορφέας είναι ένας νεαρός δημοσιογράφος που βλέπει τη ζωή και την καριέρα του να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Όταν του αναθέτουν να καλύψει τη συναυλία ενός goth συγκροτήματος, δεν φαντάζεται πως μπροστά στα μάτια του θα γίνει μια φονική μάχη ανάμεσα σε βαμπίρ και Κυνηγούς Βρικολάκων, η οποία θα του αποκαλύψει τον αθέατο κόσμο που υπάρχει ανάμεσά μας εδώ και αιώνες.

Είδος:Τρόμου
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Ζήσης Ρούμπος
Πρωταγωνιστούν:Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Αντώνης Τανισκίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Δημήτρης Πιατάς
Διάρκεια:10
70
Κωστής Γωγιός
2018-03-16
Μην περιμένεις κάποια σειρά τρόμου, περισσότερο κάτι σαν «σκοτεινή» περιπέτεια είναι, αλλά ας σταματήσουμε επιτέλους να είμαστε γκρινιάρηδες. Είναι 8 επεισόδια, η σειρά είναι δωρεάν, δείχνει αγάπη και σεβασμό για το είδος και είναι αρκετά καλή ώστε να της αφιερώσεις σχεδόν μιάμιση ώρα που θα χρειαστεί.
70
Κωνσταντίνος Πάτρας
2018-03-14
Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να δω τη συνέχεια. Το Athens Dark μπορεί να έχει τα κλισέ του είδους και κάποιες αδυναμίες στην εκτέλεση, αλλά παραμένει μία όμορφη προσπάθεια με αρκετό ενδιαφέρον ειδικότερα στο μυθολογικό κομμάτι της ιστορίας.
70
LorneMalvo
2018-03-12
Αν προσπεράσει κανείς τα ψιλοαναμενόμενα θεματάκια, όπως τα χαμηλού προϋπολογισμού, αλλά τίμια εφέ ή τους ανά στιγμές αμήχανους -θεωρώ λόγω γλώσσας- διαλόγους θα μπορέσει να απολαύσει μια σειρά φαντασίας που καταφέρνει να επεκτείνει τον κόσμο των Απέθαντων μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και να αφήσει υπόνοιες για μια ακόμα πιο φιλόδοξη συνέχεια.
60
Μαρία Έλενα Μπιθημήτρη
2018-03-10
Δεν πρόκειται για μια σειρά τρόμου, περισσότερο θα την κατατάσσαμε στο είδος της σκοτεινής περιπέτειας.Θα έλεγε κανείς εκ πρώτης όψεως, ότι κάποιες σκηνές είναι λίγο τραβηγμένες. Τα ειδικά εφέ δεν φτάνουν φυσικά στο επίπεδο των χολιγουντιανών παραγωγών αλλά,για τα ελληνικά δεδομένα αποτελεί μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια σε όλους τους τομείς (σκηνοθεσία,πλοκή,ερμηνεία)στην οποία αξίζει να δώσει κανείς μια ευκαιρία.
60
Νίκος Δρίβας
2018-03-08
Να πούμε την αλήθεια θα θέλαμε κάτι περισσότερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια, αλλά με όλες τις δυσκολίες του εγχειρήματος αξίζουν συγχαρητήρια και μόνο για την προσπάθεια και ευελπιστούμε σε συνέχεια.
60
Roxx
2018-03-06
Να το δείτε; Ναι αμέ να το δείτε. Είναι μία σειρά που έχει τα προβληματάκια της, αλλά αποτελεί μία αρκετά αξιόλογη προσπάθεια. Αν στηριχθεί ελπίζουμε ότι θα βελτιωθεί αρκετά στο μέλλον.
60
Γιώργος Μεσολογγίτης
2018-03-04
Φυσικά και υποστηρίζουμε, κι ας είμαστε αυστηροί. Είναι η πρώτη προσπάθεια εν έτει 2018 και ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσουν πολλές ακόμα για να ξεκολλήσουμε την μεταπολεμική μιζέρια που ζέχνει ακόμα η θεματολογία μας. Είναι μια πρώτη προσπάθεια, με όλα τα προβλήματα που μπορούν να την ακολουθούν. Όμως το μεράκι κι ελπίδα, φαίνονται.
40
Καζανάς Kώστας
2018-03-02
Το Netwix κάνει ένα βήμα αρκετά ελπιδοφόρο δημιουργώντας εικόνες που θα θέλαμε να βλέπουμε πιο συχνά, έστω και ας μην είναι τόσο καλές.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση