83 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
8.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ο Howard Silk είναι ένας χαμηλόβαθμος υπάλληλος σε μια γραφειοκρατική υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών, όμως η ζωή του αλλάζει όταν ανακαλύπτει πως η υπηρεσία για την οποία εργάζεται προστατεύει ένα τεράστιο μυστικό: την διέλευση σε μια παράλληλη διάσταση.

Είδος:Δράμα, Επιστ. Φαντασίας, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Justin Marks
Πρωταγωνιστούν:J.K. Simmons, Harry Lloyd, Olivia Williams, Nazanin Boniadi
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
90
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2018-04-06
Το Counterpart είναι μια σειρά που έχει ένα 100% στο Rotten Tomatoes κι αυτό νομίζω λέει πολλά. Είναι ευφυώς επιμελημένη η πλοκή, έχει το λεγόμενο chiaroscuro στην αισθητική, τα χρωματίζει δηλαδή όλα με τόνους μαύρου σε επίπεδο εικόνας και όλα ενώνονται αρμονικά, αναδεικνύοντας τις ικανότητες του Simmons.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2018-04-04
Και σε επίπεδο πλοκής και σε επίπεδο ύφους, η σειρά είναι ένα τεράστιο στοίχημα, αλλά τα πάντα τους βγαίνουν. Ανυπομονώ για τη σεζόν, κυρίως σαν αφορμή για να ξαναδώ την 1η έχοντας πλέον γνώση κάθε εξέλιξης.
80
Παύλος Γκουγιάννος
MOVE IT
2018-04-02
Είναι μία από τις καλύτερες σειρές της χρονιάς, που ήδη έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, απαιτεί επίμονους θεατές, διότι αν και είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, δεν υπάρχουν συνεχείς ανατροπές, η δράση είναι περισσότερο εσωτερική και λιγότερο εξωτερική.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση