71 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μετά από 250 χρόνια στον πάγο, ένας φυλακισμένος επιστρέφει στη ζωή μέσα σε νέο σώμα και προσπαθεί να κερδίσει την ελευθερία του με την επίλυση ενός δύσκολου φόνου.

Είδος:Δράμα, Επιστ. Φαντασίας, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Λίτα Καλογκρίντις
Πρωταγωνιστούν:Τζόελ Κίναμαν, Τζέιμς Πιούρφοϊ, Μάρθα Χιγκαρέντα, Ρενέ Ελίζ Γκολντσμπέρι
Διάρκεια:60
80
Δημήτρης Αθανασόπουλος
2018-02-16
Εάν θεωρήσατε αργό, δυσνόητο και βαρύ το Blade Runner 2049, κάτω του μετρίου και ανιαρό το Ghost in the Shell, και εάν το Westworld σας φάνηκε υπερβολικά φιλοσοφικό, τότε θα χαρείτε να ακούσετε ότι αυτή η σειρά είναι κάπου στην μέση, με γρήγορες σκηνές δράσεις, ένα αρκετά καλό αστυνομικό μυστήριο με αρκετά επίπεδα, έναν παράδοξα αντιθετικό κόσμο, φιλοσοφικά ζητήματα για την ζωή, πολύ καλή ηθοποιία και σκηνοθεσία και ένα, για ακόμα μια φορά, καλό στήσιμο παραγωγής από το Netflix.
80
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-02-14
Το Altered Carbon είναι κακή σειρά; Κι όμως, όχι, μια χαρά είναι. Πρόκειται για ένα cyberpunk λούνα παρκ κι έχουμε ένα εισιτήριο με διάρκεια 10 ωρών. Αν ήταν η εκατομμυριοστή και χιλιοπαιγμένη action-thriller σειρά με τα ίδια χαρακτηριστικά, δεν θα ασχολούμασταν καν. Αλλά είναι μια προσπάθεια για τηλεοπτικό blockbuster πάνω σε μια περιπετειώδη sci-fi συνταγή.
80
Στέργιος Πουλερές
2018-02-12
Σε κάθε περίπτωση το Altered Carbon έρχεται να επιβεβαιώσει πως το science fiction δεν θα χάσει την πρώτη θέση. Είναι κυρίαρχο στο σινεμά και την τηλεόραση, ανακαλύπτει εκφάνσεις που ενσωματώνουν το διαφορετικό, έστω και σε μικρότερο βαθμό και έχει πάντοτε τον τρόπο να ικανοποιεί το βλέμμα. Η βασικότερη ανάγκη όλων των αναγκών για κάθε θεατή.
75
Yorgos Kaleas
2018-02-10
Το 'Altered Carbon' δεν είναι κακό. Είναι διασκεδαστικό, είναι όμορφο, είναι ευχάριστο και ορισμένες φορές μία πολύ έξυπνη και καλοσκηνοθετημένη cyberpunk σειρά. Αλλά δεν ευχαριστεί τόσο το μυαλό σου όσο το μάτι σου.
70
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-02-08
...νουάρ καταστάσεις σε εντυπωσιακά σκηνικά μπαρόκ ρετροφουτουρισμού, ξύλο με τη σέσουλα, μπερδεμένα νήματα της πλοκής, συγκεχυμένα ριζοσπαστικά politics τύπου Mr. Robot, αφηγήσεις νουάρ μοιρολατρίας («Καμιά φορά το να παραδίνεσαι είναι πολύ πιο άγριο από το να επιτίθεσαι»), ερωτήματα περί της μετατροπής της συνείδησης (της ψυχής βασικά) σε ψηφιακό φάκελο, αρκετό σεξ αλλά και χιούμορ.
65
Ιωσηφίνα Γριβέα
2018-02-06
Η νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix είναι ένα νέον υπερθέαμα που δίνει λιγότερα από όσα υπόσχεται.
60
Αλέξανδρος Κυριαζής
2018-02-04
Παρά τα πολλά της προβλήματα, είναι μια σειρά που μπορώ να προτείνω χωρίς ενοχές, με μοναδικό προαπαιτούμενο να της είστε απόλυτα αφοσιωμένος γιατί αλλιώς θα χαθείτε στο χαοτικό κόσμο της Bay City.
55
LorneMalvo
2018-02-02
Όπως και να έχει, η σειρά δεν αξίζει τόσο ούτε για το μυστήριο, ούτε για τις ερμηνείες (που δεν είναι κακές, αλλά δεν είναι και αξέχαστες), ούτε για τη σκηνοθεσία. Η σειρά αξίζει, επειδή δείχνει την εικόνα ενός πιθανού μέλλοντος και το κάνει αρκετά καλά. Αν πιστεύετε ότι αξίζει η θυσία δέκα ωρών, τότε ρίξτε μια ματιά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση