88 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
6.7 με βάση 6 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Περίληψη

Ο 11ος κύκλος της σειράς αποτελείται από 10 επεισόδια και συνεχίζει από εκεί που ολοκληρώθηκε ο προηγούμενος, με νέες υποθέσεις μεταφυσικών δραστηριοτήτων αλλά και την αναζήτηση του Γουίλιαμ, γιου του Μόλντερ και της Σκάλι.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Chris Carter
Πρωταγωνιστούν:David Duchovny, Gillian Anderson
Διάρκεια:42
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
90
Μαριάννα Μιχαλόχρηστα
2018-04-08
Σήμερα, δύο χρόνια μετά τη σύντομη επιστροφή τους για έξι, απογοητευτικά κατά γενική ομολογία, επεισόδια, τα X-Files μοιάζουν να έχουν επιστρέψει στα γνώριμα, αγαπημένα μονοπάτια τους, για να μας λύσουν τις περισσότερες απορίες μας και να κλείσουν μια και καλή τον πολύχρονο κύκλο τους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.
90
Γιάννης Λυμπέρης
2018-04-06
Προβλήματα σίγουρα υπάρχουν, αλλά οι αδυναμίες δεν προδίδουν ποτέ το αποτέλεσμα. Πείτε μας φανατικούς, αλλά επεισόδια σαν "Plus One", "The Lost Art of Forehead Sweat" με σκηνοθέτη τον Darin Morgan που παραδίδει, όπως και στο παρελθόν, το πιο εκκεντρικό και αστείο επεισόδιο της σεζόν και το "Nothing Lasts Forever", δεν βλέπεις πολύ συχνά.
90
Πολύβιος-Γεράσιμος Παραράς
2018-04-04
Ο φετινός κύκλος από τα πρώτα επεισόδια θυμίζει πάρα πολύ το παλιό ύφος της σειράς, "διεγείροντας ηλεκτρικά" τα παλιά μνημονικά ίχνη που μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές.
80
Σπύρος Νικολούζος
2018-04-02
Δεν µας παρουσιάζει µόνο εξωγήινους, επιστηµονική φαντασία και παραφυσικά φαινόµενα. Έχει καταφέρει να συνυπάρχει µε το σήµερα, την πραγµατικότητα. Με αναφορές σε κυβερνήσεις και δικτάτορες που προσπαθούν να ελέγξουν (δείχνοντας εικόνες του Τραµπ και του Κιµ Γιονγκ Ουν) και «fake news», ενσωµατώνει το τώρα µε το απίθανο και το µεταφυσικό (κάτι που έλειπε εµφανώς τη δεκαετία του '90).
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση