80 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ο δεύτερος κύκλος αφορά την δολοφονία του Ιταλού σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε, τον Ιούλιο του 1997, από τον Αμερικανό serial killer, Αντριου Φίλιπ Κιουνάναν.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τομ Ρομπ Σμιθ
Πρωταγωνιστούν:Έντγκαρ Ραμίρες, Ντάρεν Κρις, Ρίκι Μάρτιν, Πενέλοπε Κρουζ
Διάρκεια:42
96
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2018-03-20
Τίποτα σε αυτό το έργο δεν μοιάζει φτιαγμένο για απόλαυση, αποτελώντας ένα πολυεπίπεδο, ωμό πορτρέτο γεμάτο θλίψη, μοναξιά και βία. Τα φωτεινά κάδρα μοιάζουν απολύτως πλαστά (όπως καθορίζονται στο εξαιρετικό πρώτο επεισόδιο, το μόνο που έχει σκηνοθετήσει ο παραγωγός Ράιαν Μέρφι) και από εκείνο το σημείο η ιστορία βυθίζεται σε όλο και μεγαλύτερο σκοτάδι.
90
Nikos Vel
Lord of the Series
2018-03-18
Όπως και ο πρώτος κύκλος με την ιστορία του O. J. Simpson, έτσι και αυτός δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Τα μηνύματα που περνάει είναι αρκετά και τα περισσότερα είναι από αυτά που τα κρατάς μέσα σου. Είναι μία σειρά που δεν πρέπει να την χάσει κανένας.
85
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2018-03-16
Όχι ότι δεν γίνεται απόπειρα σκιαγράφησης του ιστορικού / πολιτισμικού πλαισίου της εποχής (τη θέση του ρατσισμού και των ακραίων πολιτικών αναταράξεων του πρώτου κύκλου παίρνουν εδώ η ομοφοβία, ο πανικός του AIDS και τα δικαιώματα των γκέι) στον δεύτερο αυτό κύκλο του American Crime Story, το κυρίαρχο mood όμως εδώ έχει να κάνει με μια αίσθηση μελαγχολίας σε συνδυασμό με μια ναρκωτική σχεδόν έλξη που πηγάζει από τη χρήση ευρυγώνιων φακών δίνοντας μια αλλόκοσμη διάσταση στα εντυπωσιακά σκηνικά.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου
IGN Greece
2018-03-14
Η σειρά θέλησε να δείξει την κάθε πλευρά, καταλήγοντας ένα εξαιρετικό crime-drama με μια πολύ δυνατή ερμηνεία από τον Darren Criss, ο οποίος απέσπασε και τη Χρυσή Σφαίρα που του άξιζε.
80
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2018-03-12
Εαν η σειρά δεν είχε αυτό το εξαιρετικό κάστ ίσως δεν θα ήταν τόσο πετυχημένη. Σε αντίθεση με την πρώτη σεζόν, όλοι οι χαρακτήρες είναι πιο ανεπτυγμένοι, ακόμα και αν εμφανίζονται μονάχα σε ένα επεισόδιο: καλογραμμένοι και σφύζουν από ζωή. Αυτή η σειρά είναι μια σειρά που δεν πρέπει να χάσεις...
80
Νίκος Μουρατίδης
Nikos ON LINE
2018-03-10
Η δολοφονία του Gianni Versace... σε σίριαλ, και μάλιστα με την Penélope Cruz στο ρόλο της Donatella Versace. Έκπληξη ο Édgar Ramírez στο ρόλο του μεγάλου σχεδιαστή- που του μοιάζει εξωφρενικά πολύ- και στο ρόλο του γκόμενου ο Ricky Martin. Έχουμε να δούμε λοιπόν θέαμα πρώτης διαλογής!
80
Κώστας Χρήστου
Ratpack.gr
2018-03-08
Δεν υπάρχει λεπτό που θα κυλήσει άσκοπα, θα κάνει «κοιλιά» ή θα σε κάνει να κλείσεις το επεισόδιο. Όπως και με τον προκάτοχό του, OJ Simpson, καταφέρνει να σε παλουκώσει για τα καλά στον καναπέ.
75
Κωνσταντίνος Καραγάνης
Cinefreaks.gr
2018-03-06
Ο Murphy μαζί με τον σεναριογράφο Tom Rob Smith, διασκευάζουν το βιβλίο του Maureen Orth, "Vulgar Favors", και αποφασίζουν να διηγηθούν την ιστορία αντίστροφα, πράγμα το οποίο μπορεί να μπερδέψει τους θεατές, αλλά από την άλλη είναι μία δοκιμασμένη συνταγή για το χτίσιμο έντασης.
70
Άρης Αλεξανδρής
The Curly Sue
2018-03-04
Σε γενικές γραμμές, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Το σενάριο ακροβατεί μεταξύ αλήθειας, πιθανολογίας και μύθου αρκετά επιδέξια, χωρίς να ενδίδει σε ευκολίες με στόχο είτε να γίνει πιο ενδιαφέρον είτε να κάνει pr και να αποφύγει μηνύσεις. Στο τέλος μένει ένα μείγμα που προσεγγίζει την πραγματικότητα ικανοποιητικά (όπως αυτή εγγράφεται σε σοβαρά ρεπορτάζ, αστυνομικές αναφορές κ.λπ.) και εξερευνά τα πιο γνωστά υποθετικά σενάρια μακριά από ακραίους κιτρινισμούς.
60
Έλενα Αγαπητού
MAXMAG
2018-03-02
Σε γενικές γραμμές η δεύτερη σαιζόν, παρά το ιντριγκαδόρικο θέμα της και τις ομολογουμένως απολαυστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στα κριτήρια ποιότητας που είχε ήδη θέσει ο πρώτος κύκλος, κυρίως λόγω της χαλαρής και "τσαπατσούλικης" αφηγηματικής δομής.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση