80 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μίνι σειρά 8 επεισοδίων βασισμένη στο bestseller βιβλίο του Misha Glenny. Ο μεγαλωμένος στην Αγγλία Alex Godman (James Norton), είναι ο γιος εξόριστων Ρώσων με παρελθόν στη μαφία. Ο Alex πέρασε τη ζωή του προσπαθώντας να ξεφύγει από την σκιά αυτού του εγκληματικού παρελθόντος, χτίζοντας την δική του νόμιμη επιχείρηση και δημιουργώντας μια ζωή με την φίλη του Rebecca (Juliet Rylance). Όταν όμως το βρώμικο παρελθόν της οικογένειας του επιστρέφει και τους απειλεί, ο Alex θα αναγκαστεί να αντιπαρατεθεί με τις αρχές του, για να προστατέψει αυτούς που αγαπά.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ
Δημιουργός:Hossein Amini, James Watkins
Πρωταγωνιστούν:James Norton, David Strathairn, Juliet Rylance, Aleksey Serebryakov
Διάρκεια:60
80
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2018-04-04
Χρήμα, εξωτικές τοποθεσίες, έγκλημα, κίνδυνος, διεθνής κατασκοπία και φωτογενείς πρωταγωνιστές, να μια συνταγή που μοιάζει να λειτούργησε θαυμάσια στο «The Night Manager» και την οποία το BBC δείχνει να επαναλαμβάνει πετυχημένα στην καινούρια του σειρά «McMafia».
80
Σπύρος Νικολούζος
2018-04-02
Σε µερικά σηµεία η σκηνοθεσία θυµίζει παλιό γαλλικό κινηµατογράφο µε αργές κινήσεις προσώπων και κάµερας, χαµηλότονους διαλόγους, σκηνές δίχως λόγια και καδραρισµένα πρόσωπα, όπως το µερικές φορές παγερό και χωρίς µορφασµούς πρόσωπο του πρωταγωνιστή, τις στιγµές που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάµεσα στις αρχές και αξίες του και την ανάγκη του για εκδίκηση.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση