78 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Σπάικ Λι διασκευάζει σε τηλεοπτική σειρά την ταινία που σκηνοθέτησε το 1986. Η ιστορία ακολουθεί την Νόλα Ντάρλινγκ, μία κοπέλα που πλησιάζει τα 30, στην ενηλικίωσή της και στον αγώνα για να βρει το δρόμο και την ταυτότητά της σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Ο χρόνος της μοιράζεται ανάμεσα στη δουλειά της, στους φίλους της και... στους τρεις εραστές της.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Spike Lee
Πρωταγωνιστούν:DeWanda Wise, Anthony Ramos, Lyriq Bent, Cleo Anthony
Διάρκεια:30
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2017-12-06
O Σπάικ Λι υιοθετεί ένα πολυδύναμο, παιγνιώδες ύφος που αλλάζει κατά βούληση τόνο, ατμόσφαιρα και αφηγηματικό είδος, βάζοντας κατά τόπους τους πρωταγωνιστές να σολάρουν τους μονολόγους τους απευθείας προς την κάμερα. 
80
Παύλος Γκουγιάννος
2017-12-04
Η σειρά είναι περισσότερο μία ωδή στην σύνθετη φύση και σεξουαλικότητα μίας σύγχρονης γυναίκας και λιγότερο πολιτικό σχόλιο για ένα όχι τόσο αισιόδοξο μέλλον. Αξίζει να αναγνωρίσει κανείς στον Lee την θέλησή του να μεταφέρει την πλοκή της σειράς στο σήμερα, σε ένα πλέον όχι ασπρόμαυρο αλλά πολύχρωμο και ανεπτυγμένο Brooklyn, και να μην την αφήσει στα 80s, παρά την γενικότερη νοσταλγική αγάπη που έχει πιάσει την αμερικανική τηλεόραση-και όχι μόνο- για τη συγκεκριμένη δεκαετία.
75
LorneMalvo
2017-12-02
Παρά τα όποια μικρά παραπονάκια μου, η σειρά αξίζει το χρόνο σας, αποτελώντας μια φρέσκια αναβάθμιση της ταινίας. Είναι ιδιαίτερη, είναι αστεία και προσφέρει τροφή για σκέψη. Και όλα αυτά σε μόλις δέκα επεισόδια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση