70 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Έξι χαρισματικοί νεαροί που διαθέτουν ειδικές δυνάμεις, αλλά και μια έντονη αντιπάθεια ο ένας για τον άλλο, ανακαλύπτουν ότι οι γονείς τους είναι οι εγκέφαλοι που κρύβονται πίσω από μια διαβολική εγκληματική οργάνωση με το όνομα The Pride.

Είδος:Δράσης & Περιπέτειας, Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Josh Schwartz, Stephanie Savage
Πρωταγωνιστούν:Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer
Διάρκεια:50
80
Ελένη Σπανού
2018-01-06
Είναι πολύ διασκεδαστικό, γρήγορο, με μια τεράστια γκάμα ηθοποιών και μια πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση. Το έχω λατρέψει ως τώρα, κι ας μην τρελαίνομαι για τη Marvel γενικότερα.
70
Αντώνης Αντωνιάδης
2018-01-04
Το RUNAWAYS κερδίζει σε πολλά σημεία και καταφέρνει τελικά να αποζημιώσει τον θεατή για τον χρόνο που αφιέρωσε, κάτι για το οποίο δεν μπορούν να καυχηθούν αρκετές από τις σειρές που υπάρχουν εκεί έξω. Και, παρόλο που διατηρεί αρκετά από τα στοιχεία που αγαπήσαμε στο comic, το γεγονός ότι δεν διστάζει να αλλάξει κάποια πράγματα καθιστά τη σειρά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Αν οι δημιουργοί επιδιορθώσουν κάποια προβλήματα και βελτιώσουν μερικές αστοχίες, νομίζω ότι το RUNAWAYS έχει τη βάση, ώστε να εξελιχθεί σε μια από τις πιο διασκεδαστικές τηλεοπτικές σειρές της Marvel.
60
Γεράκου Γιώτα
2018-01-02
Περισσότερο αργή απ' όσο χρειαζόταν, με αρκετό teen angst που κατά διαστήματα κούραζε μας έκανε να μην την ευχαριστηθούμε και τόσο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση