88 με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μίνι σειρά 7 επεισοδίων στο Netflix. Ο Φρανκ Γκρίφιν, ένας διάσημος εγκληματίας, αναζητά τον Ρόι Γκουντ, ένα πρώην μέλος της συμμορίας του που εγκατέλειψε την παρανομία. Ο Ρόι βρίσκει καταφύγιο στο πλευρό μιας σκληραγωγημένης χήρας, στη μικρή πόλη La Belle του Νέου Μεξικού, της οποίας ο πληθυσμός είναι κυρίως γυναίκες.

Είδος:Γουέστερν
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Scott Frank
Πρωταγωνιστούν:Jeff Daniels, Jack O'Connell, Michelle Dockery, Scoot McNairy
Διάρκεια:60
95
Δημήτρης Καραθάνος
2017-12-06
Πες το νέο Deadwood, πες το There Will Be Blood με μια νότα True Grit, στα επτά χορταστικά, εκτεταμένης διάρκειας επεισόδια το Netfix τελειοποιεί τη μαγική συνταγή του. Υψηλός προϋπολογισμός, εκλεκτό καστ, πολλή βία, λίγο σεξ, αρκετό χιούμορ. Υπερθέαμα στις οθόνες μας.
90
Στέργιος Πουλερές
2017-12-04
Ένα δημιούργημα που έχει τα πάντα από το είδος του. Πλάνα τύπου spaghetti, σερίφηδες, πιστολέρο ολκής, επικηρυγμένους, συμμορίες ληστών που σκοτώνουν χωρίς σταματημό και καβαλούν τα άλογα τους για να πάνε στον επόμενο στόχο, ιθαγενείς. Μια πλήρης παλέτα. Α, και οι τεχνικές. Σκηνές που ξεκινούν με γενικό πλάνο και έρχονται σε ένα close up.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2017-12-02
Το «Godless» είναι γουέστερν και μάλιστα καθαρόαιμο. Με τις μονομαχίες, τα άλογα, τους Ινδιάνους αυτόχθονες με το αιώνιο ανεξάρτητο πνεύμα, τα σαλούν που γίνονται λαμπόγυαλο, τους καλούς και τους κακούς, και τα απέραντα τοπία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση