81 Βαθμολόγιο
με βάση 18 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αφού έχει εκδικηθεί τους υπεύθυνους για το θάνατο της συζύγου και των παιδιών του, ο Φρανκ Καστλ αποκαλύπτει μια συνωμοσία με ρίζες που ξεπερνούν τον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης. Τώρα πια είναι γνωστός στην πόλη ως "Τιμωρός" και πρέπει να ανακαλύψει την αλήθεια για αδικίες που δεν επηρεάζουν μόνο τη δική του οικογένεια.

Είδος:Δράσης & Περιπέτειας, Εγκλήματος, Άμπερ Ρόουζ Ρέβα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Στιβ Λάιτφουτ
Πρωταγωνιστούν:Τζον Μπέρνταλ, Έμπον Μος-Μπάκρατς, Ebon Moss-Bachrach, Μπεν Μπαρνς
Διάρκεια:45
90
Στέργιος Πουλερές
2017-11-20
Ξεπερνάει το Luke Cage, υπερβαίνει το Jessica Jones και σβήνει τις κακές εντυπώσεις από τα Iron Fist και Defenders.
90
Γεράκου Γιώτα & Στελίνα Θεοδοσοπούλου
2017-11-18
Ένας ήρωας προορισμένος να μείνει στις καρδιές μας, με μια νέα πρώτη σεζόν αρτιότατη, σκληρή και απολαυστικότατη, και ο πιο ιδανικός Punisher που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε.
84
Γιώργος Μεσολογγίτης
2017-11-16
Ακόμα μια μαρβελοσειρά από το Neflix μας άφησε θετικές εντυπώσεις και μας κράτησε σε αγωνία, ξεχειλίζοντάς μας με συναισθήματα. Ήταν τέλεια σειρά το Punisher; Όχι, είχε προβληματάκια. Αλλά είχε και ένα τεράστιο αγκίστρι που δεν σε άφηνε να ξεκολλήσεις.
80
Χρήστος Χαλκίδης
2017-11-14
Αντλώντας από έναν ιδιαίτερα δημοφιλή ήρωα κόμικ (ο οποίος μεταφέρθηκε τρεις φορές στη μεγάλη οθόνη), η Marvel δημιούργησε μία σειρά που τη βοηθά να ανακάμψει από δύο προηγούμενες κακοτοπιές: το αμφιλεγόμενο "Iron Fist" και το αδιάφορο "Inhumans". Προσεγμένος σε κάθε λεπτομέρεια, ο πρώτος κύκλος του "The Punisher" εγγυάται 11,5 ώρες συναρπαστικής πλοκής και θεαματικών χορογραφιών μάχης.
80
Χρήστος Τριανταφύλλου
2017-11-12
Η σειρά ήταν εντυπωσιακά καλή, σε εντελώς άλλο επίπεδο απ' όσο νόμιζα: οι χαρακτήρες ήταν καλογραμμένοι, είχαν βάθος και πολλαπλά επίπεδα, υπήρχε μια καλή απόδοση προβληματισμών για τη θέση της βίας και για το δικαίωμα χρήσης της, υπήρχε μια εξαιρετική απεικόνιση της κατάστασης των επαγγελματιών στρατιωτών των ΗΠΑ και του τι κάνει ο πόλεμος στο μυαλό και στην ψυχή τους.
80
Βαρβάρα Κοντoνή
2017-11-10
Η πρώτη σεζόν του «The Punisher» δεν είναι μια τέλεια σειρά, υπάρχουν (εσκεμμένα) βραδυφλεγή επεισόδια που θα μπορούσαν να «τρέξουν» καλύτερα, και οπλικές «χορογραφίες» που μοιάζουν ανά στιγμές ερασιτεχνικές. Στο σύνολό της, όμως, είναι μια σειρά που στέκεται εύκολα μόνη της χάρη στους χαρακτήρες της, χάρη στο συμπεριφορικό «άνοιγμα» του ομώνυμου ήρωα ως κάτι ανώτερου μιας θανατηφόρας μονάδας που σπέρνει τον όλεθρο.
80
Χρήστος Χριστακίδης
2017-11-08
Το "The Punisher" παρά τα σφάλματα του, είναι μία εξαιρετική σειρά. Σίγουρα καλύτερη από όλες τις υπόλοιπες της Marvel – εκτός του "Daredevil".
75
Χρήστος Ασάρβελης
2017-11-06
Αν κοιτάξουμε συνολικά τη σειρά, θα μπορούσε πολύ εύκολα να μας έχει δώσει μια σεζόν μικρότερη, με γρήγορη εξέλιξη, μπόλικη δράση, αρκετές ανατροπές και πολύ καλύτερο ρυθμό. Και τον Frank να φοράει το αλεξίσφαιρο γιλέκο με το κρανίο πολύ πιο γρήγορα... Η εξέλιξη της ιστορίας είναι αργή αρχικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα επεισόδια είναι κακά ή προχειροφτιαγμένα. Και η αλήθεια είναι ότι τα παραπάνω στοιχεία αρχικά με ξένιζαν, αλλά όσο προχωρούσε η πλοκή και αφότου έπεσαν τα credits του τελευταίου επεισοδίου, τα έβλεπα με ολοένα και πιο θετική ματιά.
75
Νίκος Γιακουμέλος
2017-11-04
Το Punisher, χωρίς να είναι τέλειο, καθώς σε πολλά του σημεία διαφαίνεται μια αδυναμία να προχωρήσει την πλοκή του, η οποία άλλοτε σέρνεται και άλλοτε τρέχει να προλάβει, καταφέρνει και θέτει μια ενδιαφέρουσα οπτική στην Νέα Υόρκη της συνεργασίας Netflix/ Marvel, ίσως πιο παραδοσιακή από όσο θα θέλαμε, αλλά σίγουρα άξια αναφοράς.
50
Αλέξανδρος Κυριαζής
2017-11-02
Ναι, το The Punisher είναι μια αξιόλογη, καλογυρισμένη παραγωγή με καλές ερμηνείες και ωραία μουσική, αλλά τι να το κάνεις όταν αυτή ουσιαστικά ξεκινάει μετά το 8ο επεισόδιο, και μάλιστα χωρίς να σε αποζημιώνει πλήρως για την υπομονή που έκανες για να φτάσεις μέχρι εκεί.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση