57 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Περίληψη

Το The Walking Dead αφηγείται την ιστορία των ανθρώπων που επιβιώνουν στη Γη εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των ζόμπι. Παρακολουθεί την ομάδα, της οποίας ηγείται ο αστυνομικός Rick Grimes (Andrew Lincoln), κατά τη διάρκεια της αναζήτησης ενός ασφαλούς τόπου διαμονής. Με το πέρασμα του χρόνου, οι χαρακτήρες των ανθρώπων αλλάζουν εξαιτίας της συνεχoύς επαφής τους με το θάνατο και κάποιοι από αυτούς είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιβιώσουν.

Είδος:Δράμα, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Frank Darabont
Πρωταγωνιστούν:Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus
Διάρκεια:44
70
Σπύρος Νικολούζος
2018-04-06
Εκπλήξεις, αναπάντεχα γεγονότα και λανθασμένες εκτιμήσεις ανατρέπουν καταστάσεις και δεδομένα δίνοντας κίνητρο να συνεχίζουμε να βλέπουμε «The Walking Dead»...
60
Γιάννης Κωστίκας
2018-04-04
Τί γεύση μας άφησε η σεζόν; Πολύ κακό για το τίποτα αφού ο κακός συνεχίζει κι υπάρχει. Τί έχουμε να περιμένουμε με τα μέχρι τώρα δεδομένα; Τίποτα τόσο συγκεκριμένο. Μόνο πως θα εξελιχθούν τα αντιμαχόμενα κίνητρα των πρωταγωνιστών και πως θα προχωρήσει η κοινότητα με την προσθήκη των Saviors σε αυτήν.
40
Aπόστολος Κίτσος
2018-04-02
Τα δύο πρώτα επεισόδια από την 8η σεζόν του The Walking Dead είναι άθλια. Σε βαθμό που να σε κάνει να θες να το κόψεις. Κάτι που δεν θα συμβεί βέβαια γιατί έχουμε κολλήσει και έστω και από συνήθεια θα το πιούμε το ποτήρι, αλλά λέμε τώρα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση