53 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Ο νεαρός επιστήμονας Barry Allen (Grant Gustin), μετά από ένα φρικτό ατύχημα, απέκτησε μία υπερδύναμη: τη δυνατότητα να τρέχει και να κινείται εξαιρετικά γρήγορα με υπεράνθρωπα αντανακλαστικά που παραβιάζουν τους νόμους της φυσικής. Ο Barry Allen εκμεταλλευόμενος τη δύναμη αυτή μεταμορφώνεται σε Flash και αγωνίζεται κατά του εγκλήματος στην Central City, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος σκότωσε την μητέρα του.

Είδος:Δράμα, Δράσης & Περιπέτειας, Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Greg Berlanti, Geoff Johns, Andrew Kreisberg
Πρωταγωνιστούν:Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Rick Cosnett
Διάρκεια:43
60
Μάνος Βασιλείου- Αρώνης
2018-02-06
Το χειρότερο κομμάτι, δυστυχώς, δεν ήταν καν η εύκολη επαναφορά του Flash στη Γη! Το χειρότερο ήταν όταν ο Barry έπρεπε να επανέλθει στα λογικά του, τα οποία είχε χάσει τους μήνες που ήταν παγιδευμένος στη Speedforce. Το love story της Iris και του Flash μας έχει ενοχλήσει και στο παρελθόν, όταν μονοπώλησε το μιούζικαλ crossover με τη Supergirl, σίγουρα θυμίζει την απογοήτευση του Olicity, αλλά ποτέ δεν ξανά δεν είχε χρησιμοποιηθεί τόσο άτσαλα, για να λύσουν ένα απ' τα βασικά προβλήματα της πλοκής.
60
Καραντωνίου Χρήστος
2018-02-04
Η σειρά συνεχίζει να έχει την κλασική φόρμουλα: ένα βήμα μπροστά, δυο πίσω. Δεν υπάρχουν πραγματικές συνέπειες, κατ' επέκταση ούτε πραγματικός κίνδυνος. Άρα γίνεται να υπάρξει πραγματική αγωνία;
40
Μίλτος Τσιμπούκης
2018-02-02
Οι σεναριακές ευκολίες μέσα στην σειρά προκείμενου να κλείσουν τα επεισόδια, σίγουρα θα μας άρεσαν αν ήμασταν 12 ετών, όμως τώρα και σε σχέση με αυτό που ήταν η σειρά στο παρελθόν, μοιάζουν τουλάχιστον αστείες και το γεγονός πως φέτος οι σεναριογράφοι μοιάζουν να μην έχουν σαφές πλάνο για την σεζόν, κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση