76 με βάση 4 κριτικές
7.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

400 χρόνια στο μέλλον. Το U.S.S. Orville, ένα ερευνητικό διαστημικό σκάφος, ξεκινά για το διαγαλαξιακό, γεμάτο απρόοπτα και ευτράπελα, ταξίδι του. Η διαδρομή του στο αχανές σύμπαν εγκυμονεί αμέτρητους κινδύνους.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Seth MacFarlane
Πρωταγωνιστούν:Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes
Διάρκεια:44
80
leonidas1701
2017-10-08
Ωραίο και διάσημο Cast πετυχημένα και όχι τραβηγμένα αστεία, ωραία στόρυ και μάλιστα χορταστικά και όχι τραβηγμένα σαράντα πεντάλεπτα επεισόδια που ασχολούνται και με σημερινά κοινωνικά θέματα που απασχολούν λίγο πολύ καθημερινά όλους μας. Ωραίο soundtrack, φωτογραφία και graphics.
75
Αντώνης Γκούμας
2017-10-06
Ο ΜακΦάρλαν, πάντως σε αυτά τα πρώτα επεισόδια, δείχνει να διατηρεί το ενδιαφέρον ζεστό με έξυπνες σεναριακές εμπνεύσεις και καλοσχηματισμένους χαρακτήρες. Μάλιστα, παρά κάποιες κωμικές στιγμές ή ατάκες, η σειρά δείχνει να έχει πάρει αρκετά σοβαρά τον εαυτό της και η παραγωγή να έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για γραφικά, μακιγιάζ και εφέ.
75
Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς
2017-10-04
Πολύ καλά τα ...τηλεοπτικά εφέ της σειράς, εξαιρετικές εικόνες από 'νέους' πολιτισμούς, άφθονο διάστημα και εξαιρετικά σκάφη. Κάπως απλοϊκές οι μορφές των εξωγήινων που συναντούν, με εξαίρεση τους εξαιρετικούς Krills, αλλά γενικά μόνο θετικά έχω. Το μόνο που ίσως χαλάει κάπως την εικόνα των επεισοδίων είναι τα απότομα φινάλε.
75
Πάνος Κοκκίνης
2017-10-02
Ουσιαστικά το 'The Orville' μας δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει σε ένα διαστημόπλοιο τύπου Enterprise όταν ο συναγερμός δεν είναι κόκκινος. Τις σχέσεις, τα κουτσομπολιά και τις καφρίλες μεταξύ των μελών του πληρώματος. Θυμίζει, αν μισοκλείσεις τα μάτια σου, λίγο 'Next Generation', υπό την έννοια ότι εκπέμπει μια αθωότητα και μια αισιοδοξία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση