74 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
7.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

400 χρόνια στο μέλλον. Το U.S.S. Orville, ένα ερευνητικό διαστημικό σκάφος, ξεκινά για το διαγαλαξιακό, γεμάτο απρόοπτα και ευτράπελα, ταξίδι του. Η διαδρομή του στο αχανές σύμπαν εγκυμονεί αμέτρητους κινδύνους.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Seth MacFarlane
Πρωταγωνιστούν:Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes
Διάρκεια:44
80
leonidas1701
2017-12-12
Ωραίο και διάσημο Cast πετυχημένα και όχι τραβηγμένα αστεία, ωραία στόρυ και μάλιστα χορταστικά και όχι τραβηγμένα σαράντα πεντάλεπτα επεισόδια που ασχολούνται και με σημερινά κοινωνικά θέματα που απασχολούν λίγο πολύ καθημερινά όλους μας. Ωραίο soundtrack, φωτογραφία και graphics.
75
Antigoni
2017-12-10
Είναι μια σειρά που φτιάχτηκε από και για τους ανθρώπους που αγαπούν το Star Trek, με ένα πρόσωπο του αρχικού Star Trek να βρίσκεται ανάμεσα στο μόνιμο καστ (την κ. Σίσκο, Πένι Τζόνσον Τζέραλντ). Είναι μια σειρά με αληθινή ψυχή, που βάζει τους ήρωές της σε ηθικά διλήμματα από τα οποία δεν μπορούν κάποιες φορές να βρουν διέξοδο, ακριβώς όπως έκανε και το Star Trek.
75
Αντώνης Γκούμας
2017-12-08
Ο ΜακΦάρλαν, πάντως σε αυτά τα πρώτα επεισόδια, δείχνει να διατηρεί το ενδιαφέρον ζεστό με έξυπνες σεναριακές εμπνεύσεις και καλοσχηματισμένους χαρακτήρες. Μάλιστα, παρά κάποιες κωμικές στιγμές ή ατάκες, η σειρά δείχνει να έχει πάρει αρκετά σοβαρά τον εαυτό της και η παραγωγή να έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για γραφικά, μακιγιάζ και εφέ.
75
Πάνος Κοκκίνης
2017-12-06
Ουσιαστικά το 'The Orville' μας δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει σε ένα διαστημόπλοιο τύπου Enterprise όταν ο συναγερμός δεν είναι κόκκινος. Τις σχέσεις, τα κουτσομπολιά και τις καφρίλες μεταξύ των μελών του πληρώματος. Θυμίζει, αν μισοκλείσεις τα μάτια σου, λίγο 'Next Generation', υπό την έννοια ότι εκπέμπει μια αθωότητα και μια αισιοδοξία.
70
Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς
2017-12-04
Τα 12 επεισόδια του The Orville είναι μια καλή παρέα, μια light διασκέδαση, μια σειρά επιστημονικής φαντασίας με έξυπνα θέματα και πολύ καλά εφέ.
70
Μαρία Γκιούλη
2017-12-02
Ο ΜακΦάρλαν τόλμησε να φανταστεί μια απλή καθημερινότητα στο μέλλον και να την εμπλουτίσει με εξωγήινα πλάσματα, παράλληλα σύμπαντα, εξελιγμένες μορφές τεχνολογίας μέχρι και διαφορετικές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Πρωτότυπο θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε και σίγουρα αξίζει την προσοχή σας αν ψάχνεστε για καινούργια σειρά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση