77 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η ιστορία εξελίσσεται 10 χρόνια πριν από τα γεγονότα της αυθεντικής σειράς του 1966 και παρουσιάζει την εποχή που διαμόρφωσε την ιστορία της Ομοσπονδίας. Η Πρώτη Αξιωματικός Μάικλ Μπέρναμ ανακαλύπτει νέα σκάφη, κόσμους και κακούς, καθώς οι Κλίνγκον ενώνονται και η απειλή του πολέμου αιωρείται.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μπράιαν Φούλερ, Άλεξ Κούρτσμαν
Πρωταγωνιστούν:Σονίκα Μάρτιν Γκριν, Νταγκ Τζόουνς, Σαζάντ Λατίφ, Άντονι Ραπ
Διάρκεια:60
90
Νεκτάριος Παπασπύρου
2017-11-18
Η τηλεοπτική σειρά «Star Trek: Discovery» είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη, η καλύτερη τηλεοπτική/κινηματογραφική παρουσίαση αυτού που λέμε Star Trek. Ακόμα και σε σχέση με την κλασσική σειρά του 1966· ξέρω κάποιοι θα με χαρακτηρίσουν ιερόσυλο!
80
Γιάννης Μόσχος
2017-11-16
Είναι σίγουρα μια τομή στην ιστορία της σύγχρονης broadcast τηλεόρασης και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αρκετά μεγάλο. Το μόνο που ελπίζουμε για να επιτευχθεί αυτό είναι το αρχικό όραμα του Fuller να διατηρηθεί και να μην ξεφτίσει και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Το «Star Trek: Discovery» είναι καλή τηλεόραση.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-11-14
Το «Discovery» ίσως να μην είναι το πιο καλοκουρδισμένο show στην τηλεόραση -ακόμα-, αλλά η κεντρική ιδέα μοιάζει λειτουργική, και η εξερεύνηση του αντιφατικού δίπολου λογικής-συναισθήματος μοιάζει πιο φρέσκια υπό το πρίσμα μιας ευρύτερης επαναπροσέγγισης του τι σημαίνουν τα ιδανικά του franchise σήμερα. Ειλικρινά, το βρίσκω αρκετά όμορφο και με αρκετά ενδιαφέρον ensemble ώστε να έμπαινε στη watchlist μου ούτως ή άλλως. Αλλά έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε κάτι ακόμα μεγαλύτερο, κι εγώ θα είμαι σίγουρα εκεί για αυτό το ταξίδι.
80
leonidas1701
2017-11-12
Το Star Trek Discovery σίγουρα ήρθε για να μείνει (για δυο χρόνια τουλάχιστον και ελπίζουμε περισσότερα) και για να μας δώσει το Star Trek που όλοι θέλαμε.
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
2017-11-10
Το «Discovery» αποζημίωσε με πολυεπίπεδους χαρακτήρες, πλοκή που δεν φοβάται τις δύσκολες θεματικές και εκπληκτικά εφέ, μακιγιάζ και κοστούμια που ανταγωνίζονται επάξια το κινηματογραφικό «Star Trek».
75
Σπύρος Νικολούζος
2017-11-08
Η νέα σειρά θέτει τις βάσεις για τη δεοντολογία που χαρακτηρίζει το όλο franchise, κι απ' ό,τι διαπιστώσαμε στα τρία πρώτα επεισόδια, αυτό το καταφέρνει και με το παραπάνω.
75
Πάνος Κοκκίνης
2017-11-06
Προφανώς και το 'Discovery' (εκτυλίσσεται μια δεκαετία πριν αρχίσει τα σουλάτσα του ο Captain Kirk), που είναι στα μισά της πρώτης -από τις πολλές ελπίζουμε- σεζόν του δεν έχει βρει ακόμη το ρυθμό του. Κάτι απολύτως κατανοητό από μια 'παλαιομοδίτισσα' σταχτομπούτα που τηλε-μεταφέρεται σε ένα μοντέρνο τηλεοπτικό γαλαξία όπου κουμάντο κάνουν αποκλειστικά οι σιχαμένοι αντι-ήρωες.
75
Garret
2017-11-04
Το Star Trek: Discovery, ξέρει τι θέλει να κάνει, αλλά χρειάζεται χρόνο να το δείξει και σε εμάς. Με τα πρώτα δυο επεισόδια έδειξε δείγματα πως έχει και τη δυνατότητα και να είναι μια επάξια σειρά Star Trek, αλλά και τον κίνδυνο να χάσει κάπως το τι είναι η ουσία του Star Trek.
60
Σωτήρης Χριστίδης
2017-11-02
Σε γενικές γραμμές, δεν είναι από τα project, που θα τα κρατήσεις για να τα ξαναδείς μετά από 5 χρόνια, αλλά δεν είναι και τελείως χάλια, ώστε να χάσεις την ώρα σου βλέποντάς το. Αν φυσικά είσαι fun του είδους...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση