78 με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η ιστορία εξελίσσεται 10 χρόνια πριν από τα γεγονότα της αυθεντικής σειράς του 1966 και παρουσιάζει την εποχή που διαμόρφωσε την ιστορία της Ομοσπονδίας. Η Πρώτη Αξιωματικός Michael Burnham ανακαλύπτει νέα σκάφη, κόσμους και κακούς, καθώς οι Klingon ενώνονται και η απειλή του πολέμου αιωρείται.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Bryan Fuller, Alex Kurtzman
Πρωταγωνιστούν:Sonequa Martin-Green, Michelle Yeoh, Jason Isaacs, Doug Jones
Διάρκεια:60
80
Γιάννης Μόσχος
2017-10-06
Είναι σίγουρα μια τομή στην ιστορία της σύγχρονης broadcast τηλεόρασης και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αρκετά μεγάλο. Το μόνο που ελπίζουμε για να επιτευχθεί αυτό είναι το αρχικό όραμα του Fuller να διατηρηθεί και να μην ξεφτίσει και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Το «Star Trek: Discovery» είναι καλή τηλεόραση.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-10-04
Το «Discovery» ίσως να μην είναι το πιο καλοκουρδισμένο show στην τηλεόραση -ακόμα-, αλλά η κεντρική ιδέα μοιάζει λειτουργική, και η εξερεύνηση του αντιφατικού δίπολου λογικής-συναισθήματος μοιάζει πιο φρέσκια υπό το πρίσμα μιας ευρύτερης επαναπροσέγγισης του τι σημαίνουν τα ιδανικά του franchise σήμερα. Ειλικρινά, το βρίσκω αρκετά όμορφο και με αρκετά ενδιαφέρον ensemble ώστε να έμπαινε στη watchlist μου ούτως ή άλλως. Αλλά έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε κάτι ακόμα μεγαλύτερο, κι εγώ θα είμαι σίγουρα εκεί για αυτό το ταξίδι.
75
Guest Writer
2017-10-02
Το Star Trek: Discovery, ξέρει τι θέλει να κάνει, αλλά χρειάζεται χρόνο να το δείξει και σε εμάς. Με τα πρώτα δυο επεισόδια έδειξε δείγματα πως έχει και τη δυνατότητα και να είναι μια επάξια σειρά Star Trek, αλλά και τον κίνδυνο να χάσει κάπως το τι είναι η ουσία του Star Trek.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση