52 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

O ιδιόμορφος χαρακτήρας από την κωμική σειρά "The Big Bang Theory", Σέλντον Κούπερ, παρότι είναι μόλις 9 χρονών, ξεκινάει το γυμνάσιο, παράλληλα με τον λιγότερο ιδιοφυή μεγαλύτερο αδερφό του, σε μια ήσυχη πόλη του Τέξας.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Chuck Lorre, Steven Molaro
Πρωταγωνιστούν:Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan
Διάρκεια:30
55
Tζίνα Κουβαρά
2018-04-06
Ακόμα μια σειρά με αισθητά ρετρό στοιχείο φέτος, με ηχητικό ¨χαλί¨ τύπου Dire Straits, χιούμορ και επιτηδευμένα αστεία που δεν «προσγειώνονται»- δείχνουν όμως φιλότιμη προσπάθεια από τους συντελεστές να προσεγγίσουν το ίδιο πνεύμα του Big Bang Theory, το οποίο έχει γεννήσει τον βασικό χαρακτήρα της σειράς. Πρόκειται για ένα ευχάριστο πλαίσιο, όμως δεν είναι αρκετό να κρατήσει το ενδιαφέρον για 18 -μέχρις στιγμής- επεισόδια.
50
Στέργιος Πουλερές
2018-04-04
Τα πράγματα δεν φαίνονται σωστά από την αρχή τους. Ίσως να φταίει πως το origin του Sheldon Cooper ήρθε ταυτόχρονα με το τώρα του. Ίσως θα έπρεπε να περιμένουν να βγει αφού τελειώσει το Big Bang Theory.
50
Μάνος Βασιλείου- Αρώνης
2018-04-02
Το Young Sheldon παρουσιάστηκε πολύ αγχωμένο να μας δείξει τι θέλει να γίνει. Στην πραγματικότητα φαίνεται να μην ξέρει ποιο θέλει να είναι το κοινό του. Θέλει να προσελκύσει το ενήλικο κοινό των fans της σειράς, που θέλουν να μάθουν πώς δημιουργήθηκε ο αγαπημένος τους χαρακτήρας; Ή θέλει να προσελκύσει ένα παιδικό – εφηβικό κοινό, παρουσιάζοντας έναν ιδιότροπο Ντένυ, τον τρομερό;
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση