70 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
9.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Μια ιστορία ενηλικίωσης από την οπτική του Σαμ, ενός 18χρονου αυτιστικού νεαρού που αναζητά τον έρωτα και την ανεξαρτησία. Ενώ ο Σαμ συνεχίζει το αστείο και συναισθηματικό ταξίδι αυτογνωσίας του, η υπόλοιπη οικογένειά του αντιμετωπίζει αλλαγές στη δική της ζωή, καθώς όλοι παλεύουν με ένα βασικό ερώτημα: τι σημαίνει, στ' αλήθεια, να είσαι κανονικός;

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ρομπία Ρασίντ
Πρωταγωνιστούν:Τζένιφερ Τζέισον Λι, Κιρ Γκίλκριστ, Μπρίτζετ Λάντι-Πέιν, Μάικλ Ράπαπορτ
Διάρκεια:30
80
Στέργιος Πουλερές
2018-02-08
Είναι τόσο ωραία δοσμένο το Atypical του Netflix, που κι εσύ ως θεατής νιώθεις προνομιούχος που είσαι εικονικός φίλος του Sam. Αυτό είναι ένα επίτευγμα του σκηνοθέτη Seth Gordon και της δημιουργού Robia Rashid.
75
Anastasia Politoglou
2018-02-06
Σε αυτή τη σειρά κάθε χαρακτήρας καταφέρνει να έχει τη δική του ιστορία και όσο η πλοκή εξελίσσεται αυτή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Ο συνδυασμός των ξεχωριστών (παραδόξως) ιστοριών αυτών των 4 ατόμων καταφέρνει να σκιαγραφήσει τα προβλήματα της σύγχρονης οικογένειας και τις λεπτές γραμμές που μπορούν να την καταστρέψουν.
70
Παύλος Γκουγιάννος
2018-02-04
Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ο Sam, έχει αυτισμό, και εδώ είναι που βλέπουμε πόσο έχει αποδώσει η συζήτηση για περισσότερη διαφορετικότητα, καθώς μέχρι τώρα άνθρωποι που απέκλιναν από αυτό που κάποιος θεωρεί εσφαλμένα ως φυσιολογικό ή κανονικό, συνήθως ήταν ο φίλος του κεντρικού ήρωα, ή κάποιος που χρειάζεται την προστασία του.
55
goldpapiyawn
2018-02-02
Καταπιάνεται με προσοχή, σεβασμό και χιούμορ με τον αυτισμό αλλά χάνεται μέσα από πολυφορεμένα storylines που δεν εξυπηρετούν σε τίποτα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση